صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ظریف توافق امارات و رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

وزیر امور خارجه کشورمان در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، ضمن ابراز تأسف نسبت به توافق ابوظبی و رژیم صهیونیستی، این اقدام را محکوم کرد.
کد خبر: ۹۹۶۶۰۵
| |
8589 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، محمدجواد ظریف در پایان دیدار‌های خود در بیروت در گفت‌وگوی تلفنی با زیاد النخاله، دبیر کل جنبش جهاد اسلامی، با ابراز تأسف از توافق ابوظبی و رژیم صهیونیستی، این اقدام نگران‌کننده را محکوم کرد و افزود: اطمینان داریم این حرکت خائنانه تاثیری بر مقاومت مردم فلسطین و حرکت مقاومت نخواهد داشت و حتما نفرت مردم منطقه و فلسطین از این سیاست‌ها علیه آرمان فلسطین را افزایش خواهد داد.

زیاد النخاله هم در این گفتگو با قدردانی از حمایت همیشگی جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین، اظهار داشت: این اقدام رذیلانه تاثیری بر مقاومت مردم فلسطین نخواهد داشت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان