بازدید 20664
۸

چند درصد جمعیت کشور کرونا خواهند گرفت؟

مینو محرز عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا، در پاسخ به این سوال که چند درصد از مردم باید به ویروس مبتلا شوند تا این ویروس ضعیف شود گفت: طبق گفته سازمان بهداشت جهانی حداقل ٤٠ تا ۷٠ درصد جمعیت کل کشور به این بیماری مبتلا خواهند شد.
کد خبر: ۹۸۲۷۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷ 06 June 2020

چند درصد جمعیت کشور کرونا خواهند گرفت؟

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مینو محرز عضو کمیته کشوری مقابله با کرونا، در خصوص آخرین وضعیت پلاسما درمانی در کشور بیان کرد: تعداد زیادی از بیماران مبتلا به کرونا که بهبود یافتند و آنتی بادی خوبی داشتند، پس از بهبودی با استفاده از پلاسماهایشان به بهبودی دیگران نیز کمک کردند و این روش در سراسر دنیا هم انجام شد.

به گفته وی، باگذشت زمان و مقاله‌های منتشر شده از نتایج پلاسمادرمانی برخی از کشور‌ها استفاده از این روش را توصیه نمی‌کنند هرچند ما هم در کشور این روش را اجرا کردیم و روی برخی بیماران اثر مثبت داشت و برخی دیگر از بیماران نتیجه مثبت دریافت نکردند، بنابراین این روش به طور قطعی روش درمانى قطعى و موثر درمان کرونا نیست.

محرز در پاسخ به این سوال که چند درصد از مردم باید به ویروس مبتلا شوند تا این ویروس ضعیف شود گفت: طبق گفته سازمان بهداشت جهانی حداقل ٤٠ تا ۷٠ درصد جمعیت کل کشور به این بیماری مبتلا خواهند شد.

این متخصص عفونی درباره ابتلا به ویروس کرونا از طریق پوست گفت: این ویروس به طور مستقیم از طریق پوست وارد بدن نمی‌شود، مگر این که سطح پوست دچار آسیب شده باشد.

وى همچنین درباره علائم جدید ویروس کرونا از جمله سردرد و تشنج افزود: در دنیا هرچه تعداد مبتلایان به این بیماری بیشتر مى‌شود، علائم بیماری نیز تغییر کرده و افزایش مى یابد، در ابتدا علائم بیماری فقط شامل تب، سرفه و درگیری‌های ریه بود، اما در حال حاضر میبینیم که بیماری هر ارگانى از بدن را مى‌تواند به طور ناگهانى درگیر کند.

محرز افزود: درحال حاضر مراجعانی با علائم گوارشی، پوستی، چشایى و بویایى و... داریم این را هم اضافه کنم که، چون مکانیسم این ویروس عروقى است و عروق کوچک را هم درگیر مى‌کند می‌تواند علائمی نظیر سردرد، سکته‌هاى قلبى، مغزى را داشته باشیم.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۸
همان ایمن سازی گله ای
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
که روشی غلط و مردود است و سایر کشورها آن را کنار گذاشتند و با برنامه ریزی صحیح و استفاده از روش های کارآمد و اصولی با بیماری مقابله کردند. اما در ایران فقط ادعا شنیدیم و ادعا و ادعا
دیوانه شدیم
صد تا مصاحبه صد فرضیه مختلف و بی ارتباط با هم
رسیدن به مرحله مصونیت گله ای چیز مطلوبی نیست و هیچ ضمانت ماندگاری هم ندارد، زیرا مصونیت درازمدت بهبودیافته ها در برابر ابتلای دوباره اثبات نشده است. از طرف دیگر، هزینه جانی رسیدن به 70 درصد مبتلا را هم بسنجیم: 70 درصد جمعیت 84 میلیونی ایران می شود 58.8 میلیون. بر فرض مرگ و میر فقط 2 درصد این تعداد، بیش از 1.1 میلیون فوتی خواهیم داشت. با اینکه آقای جهانپور کماکان فوتی های روزانه را 60-50 نفر اعلام خواهند کرد، ولی به هر حال مردم در جهان واقعی خواهند مرد.
۷۰ درصد جمعیت ۸۵میلیونی میشه ۶۰ میلیون نفر از این ۶۰ میلیون طبق ادعا آقایان ۶ درصد فوت کنن میشه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر!
اینم یه مشکلی هست مثل بقبه مشکلات رفع میشه میره!
جدا خسته نباشید!
يعني حدود 50 ميليون نفر مبتلا ميشوند؟؟؟؟
جامعه پزشكي مقصر نيست فرض كنيد يك اتوموبيل فوق مدرن را بياورند جلوي مكانيكي چقدر زمان ميبرد تا فقط باسيستم اتومبيل اشنا شود طراحان اين ويروس ميدانستند چكار ميكنند
سلام
1- 100 درصد افراد مبتلا می شوند.
2-قطعا بالای 80 درصد در مرحله اول آلودگی بدون عوارض بهبود می باند.
3- متاسفانه همه بهبود یافتگان مجددا آلوده میشوند. (ضریب افراد 80% کاهش می یابد، یعنی با عوارض بیماری دست و پنجه نرم خواهند کرد] همانند 20% اول)
4- شانس بهبود یافته در بهبودی مجدد بسیار ضعیف است.
5- متاسفانه همه افراد (بهبود یافته با عوارض یا بدون عوارض) مستعد بیماری های غیرواگیر مثل فشارخون، بیماری های قلبی عروقی، مغز و اعصاب و کلا هر بیماری که در عصر حاضر می شناسیم، میشوند.
6-
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر