صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزییات هزینه تعویض پلاک خودرو

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور گفت: هزینه تعویض پلاک براساس ابلاغیه قانون بودجه توسط پلیس راهور اخذ شده و به خزانه دولت واریز می‌شود.
کد خبر: ۹۵۷۹۵۷
| |
21601 بازدید
جزییات هزینه تعویض پلاک خودرو

 

به گزارش تابناک، سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا در گفتگو با فارس به تعرفه‌های تعویض پلاک اشاره و اظهار داشت: براساس قانون بودجه و ابلاغی که به پلیس راهور شده است، هزینه تعویض پلاک از متقاضیان دریافت می‌شود.

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا با تأکید بر این مطلب که وجوه دریافت شده بلافاصله به خزانه دولت واریز می‌شود، تصریح کرد: ۱۲۰ هزار تومان هزینه بابت پلاک از مالکان اخذ شده و به خزانه دولت واریز می‌شود؛ علاوه بر آن، ۳۷ هزار و ۷۳۱ تومان بابت مجموع خدمات هوشمندسازی از جمله پست، پاکت‌گذاری و ... اخذ می‌شود که در مجموع ۱۵۷ هزار و ۷۳۱ تومان در مرکز شماره‌گذاری از مالکان خودرو اخذ می‌شود.

سرهنگ محمدی گفت: هزینه تعویض پلاک برای تمامی خودرو‌های داخلی و وارداتی یکسان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار