صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

در شورای شهر فردیس را باید جوش داد!

کد خبر: ۹۳۳۱۵۳
| |
4059 بازدید
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس در رابطه با عملکرد شورای این شهر گفت: اگر موضوع بی احترامی به آرای مردم و مردم سالاری و جوسازی رسانه‌های معاند نظام نبود، درب شورا را تاکنون جوش داده بودم.

به گزارش فارس حسن جهانشاهلو، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس در رابطه با عملکرد شورای این شهر در صفحه اینستاگرام خود نوشت: سلام بر فردیسوندان عزیز، خیلی از شما‌ها در فضای مجازی یا حضورا از موضع من در خصوص انتخاب شهردار و عملکرد واقعا تعجب آور اعضای شورای شهر پرسیدید. من هم مثل شما حیرت زده‌ام. قطعا اگر موضوع بی احترامی به آرای مردم و مردم سالاری و جوسازی رسانه‌های معاند نظام نبود، درب شورا که باعث اتلاف منافع مردم شهر و سلب فرصت‌های آبادانی می‌شود را تاکنون جوش داده بودم. من هم مثل شما فعلا سکوت می‌کنم تا ببینیم تعارض منافع اعضای شورا و دخالت بعضی از آقایان محترم کی تمام می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار