بازدید 48560
پایگاه آمریکایی «میدل ایست مانیتور» عنوان کرد؛

پنج دلیلی که منجر به شکست تحریم‌های ۱۳ آبان آمریکا علیه ایران می‌شود!

قرار است، دور جدید تحریم های آمریکا علیه ایران از 13 آبان با فرمان اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آغاز شود؛ تحریم هایی که صنعت نفت و گاز ایران را هدف قرار خواهد داد. در این رابطه، «میدل ایست مانیتور» عنوان کرد، احتمالا تحریم های آمریکا علیه ایران با شکست مواجه می شود به پنج دلیل:...
کد خبر: ۸۴۷۹۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱ 01 November 2018

قرار است دور جدید تحریم های آمریکا علیه ایران از 13 آبان با فرمان اجرایی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا آغاز شود؛ تحریم هایی که صنعت نفت و گاز ایران را هدف قرار خواهد داد.

به گزارش «تابناک»؛ آمریکایی ها تلاش زیادی کرده اند تا نشان دهند تحریم ها می تواند اثرات قابل توجهی بر اقتصاد ایران و همچنین تغییر رفتار ایران داشته باشد.

در همین زمینه، پایگاه آمریکایی «میدل ایست مانیتور» در گزارشی به امکان سنجی موفقیت تحریم های آمریکا علیه ایران پرداخته و نوشته است: دور بعدی تحریم های اقتصادی علیه ایران که در چهارم نوامبر آغاز خواهد شد، به طور عمده صنعت نفت و گاز این کشور را هدف قرار خواهد داد. این تحریم ها پس از امضای توافق جامع مشترک (JCPOA) ـ که معمولا به عنوان معاهده هسته ای ایران شناخته می شود ـ کاهش یافت اما شش پیش دونالد ترامپ با خروج از توافق هسته ای از اعمال مجدد تحریم ها علیه ایران خبر داد؛ تحریم هایی که بخشی از آن ها سه ماه پیش اعمال شد و چهارم نوامبر نیز دور جدید آن ها آغاز می شود.

در این رابطه، «میدل ایست مانیتور» عنوان کرد، احتمالا تحریم های آمریکا علیه ایران با شکست مواجه می شود به پنج دلیل:

نخست: در حالی که ایالات متحده قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر برساند، مشخص شده که این غیر عملی است؛ جایگزینی مناسب برای 2.5 میلیون بشکه در روز در صادرات نفت ایران وجود ندارد. کارشناسان بر این باورند که عربستان سعودی قبلا ادعا کرده بود که برای هر کمبودی آماده شده است؛ اما ریاض و متحدانش توانایی کامل از جایگزینی نفت ایران را ندارند. در حال حاضر صادرات نفت ایران به حدود 1.5 میلیون بشکه در روز کاهش یافته است، حال آنکه با کاهش صادرات نفت ایران، قیمت نفت به 76 دلار رسیده و پیش بینی می شود به 100 دلار در هر بشکه برسد. مسأله ای که باعث می شود حتی اگر صادرات نفت ایران به یک میلیون بشکه برسد، درآمدهای نفتی ایران کاهش پیدا نخواهد کرد.

دوم: دوم، جنگ تجاری ترامپ با چین و تحریم های اقتصادی آمریکا علیه روسیه باعث می شود پکن و مسکو تمایلی برای کار با واشنگتن علیه ایران نداشته باشند. علاوه بر این، کاخ سفید نمی تواند روی همکاری با اتحادیه اروپا حساب باز کند، در حالی که بروکسل برجام را یکی از دستاوردهای سیاست خارجی خود می داند. همچنین، اتحادیه اروپا به طور فزاینده ای تحریم های فراسرزمینی را تهدیدی برای هویت و استقلال خود می داند.

در همین زمینه، «برونو لومر» وزیر دارایی فرانسه اعلام کرد، اتحادیه اروپا در حال بررسی راه‌هایی است که خسارت شرکت‌هایی که با ایران همکاری می‌کنند و به دنبال تحریم‌های آمریکا در ارتباط با برنامه هسته‌ای ایران متحمل ضرر می‌شوند، جبران شود و فرانسه این موضوع را پیگیری می‌کند.

لومر با اشاره به قوانینی که به سال 1996 باز می‌گردند، به رادیو اروپا گفت، فرانسه می‌خواهد که اروپا در این زمینه موضع محکمی داشته باشد و افزود: «آیا ما می پذیریم که آمریکا پلیس اقتصادی این سیاره است؟ پاسخ اروپایی‌ها باید به روشنی منفی باشد.»

پنج دلیلی که باعث شکست تحریم های 13 آبان آمریکا علیه ایران می شود!

سوم: تحریم های آمریکا زمینه ساز تغییر تاریخی در نظام مالی جهانی شده است. برای چندین دهه، دلار آمریکا بر بازارهای مالی بین المللی غالب است. با این حال، خروج آمریکا از برجام کشورهایی مانند روسیه، چین، هند و ترکیه را به استفاده از ارزهای محلی خود برای تجارت با ایران تشویق کرده است. اگر اروپا موفق به ایجاد یک سیستم مالی جدا از دلار آمریکا شود، دیگر کشورها می توانند از یورو در تجارت با ایران استفاده کنند و سلطه ایالات متحده بر بازارهای جهانی را کاهش دهد.

چهارم: طرفین باقی مانده در برجام، این توافق را به عنوان ابزاری برای مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا، مورد توجه قرار می دهند. این به دلیل این واقعیت است که برجام یک توافق چندجانبه است که توسط قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل متحد پشتیبانی می شود که دولت ترامپ آن را یک جانبه ترک کرده و در حال تلاش برای مجازات سایر کشورها در صورت اجرای آن است.

پنجم: متحدان قدرتمند ایالات متحده مانند اتحادیه اروپا و ژاپن همچنان از برجام پشتیبانی می کنند. تنها تعدادی از متحدان منطقه ای ـ یعنی عربستان سعودی، امارات متحده عربی و اسرائیل ـ از تصمیم ترامپ برای خروج از این معامله حمایت کردند، در حالی که سایر بازیکنان منطقه ای همچون ترکیه، عمان و عراق همچنان از این توافق حمایت می کنند. همزمان، تحولات در سایر بحران های منطقه ای به نفع ایالات متحده و متحدان آن در جریان نیست: بشار اسد، با حمایت روسیه و ایران، برنده جنگ داخلی می شود؛ کمپین ایالات متحده در افغانستان شکست خورده است. عربستان سعودی قادر به شکست حوثی های حمایت شده از تهران در یمن نیست و قطر نیز بر محاصره های تحت رهبری سعودی فائق آمده است. این تحولات باعث می شود که تهران راه حل هایی برای مقابله با تحریم های اعمال شده توسط واشنگتن پیدا کند.

در این زمینه، دور بعدی تحریم های ایالات متحده علیه ایران احتمال بروز تنش های خاورمیانه را افزایش می دهد و بعید است که واشنگتن به اهدافش در رابطه با ایران دست یابد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۱۰۶
انتشار یافته: ۸۱
آمریکا زرزر زیاد میکنه.
پاسخ ها
عادل
| United States of America |
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
ملت ایران با گرانی وتورم کمرشکن ضررررررر می کند
ناشناس
| Canada |
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
یک عده همه منابع کشور را در اختیار گرفته اند البته که تحریمها اثری روی آنها ندارد حتما هم منافعی خواهند برد
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
برادرانه پیشنهاد میکنم اینطور صحبت نکنید و همیشه مودب حرف بزنید
خان محمدعلی آقا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
همش کار خداست و دیگر هیچ
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
متاسفم که فقط شهارهای توخالی و حرفهای بی حساب و کتاب و تمرکز قدرت در دست کسانی که نه تنها رای اکثریت را ندارند بلکه پاسخگو هم نیستند و ثروت و قدرت کشور در دستشون است و اصلا از مردم خبر ندارند
خود تحریمی هایه دولت بیشتر از تحریمهای مورد انتظار است لذا اثر آن نیز کمتر دیده خواهد شد
پاسخ ها
عادل
| United States of America |
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
تحریمها بهترین سود را برای گران کردن دلارهای دولت دارد که به ملت ایران ده برابربفروشد دولت روحانی ما را تحریم کرده
بجای حمایت از پزشک ها و افزایش حقوق و دستمزدها از مهندسین و علوم پایه حمایت کنید تا تو هواپیما و موشک و کشتی سازی و صنعت پیشرفت کنیم تا آمریکا جرات تحریم ایران رو نداشته باشه.
پزشک ها با آمپول ها شون میخان جلوی آمریکا وایستن؟
پاسخ ها
هموطن
| United States of America |
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
حسادت در اسلام نکوهیده است پزشکان حق مهندسان را نخورده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
هموطن دقیقا خورده اند یه آب هم روش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
پزشکان حقوق نه مهندیان بلکه ملت را پایمال کرده ان. سما یه سرچ کنید ببینید که در المان و امریکا و فرانسه و حتی همین ترکیه از پزشکان چقدر مالیات می گیرند و در ایران چقدر
ازز تابناک تقاضا دارم مقاله ای مدقق در این باره نشر دهد تا این قدر جامعه پزشکی منت بر سر مردم ایران نگذارند
امید
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
اقای مهندس چی خوندی؟ مهندس چی هستی؟ مهندسین با سواد تو این مملکت هزار برابر پزشکان درامد دارن.
بله بله بله بله بله ما همیشه پیروزیم مرگ بر آمریکا بیخیال دلار
پاسخ ها
هموطن
| United States of America |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
از جای گرم صحبت میکنی!!!!!
این شروط اما واگر هم دارد و جایی محکم برای ایستادن وروش حساب باز کردن متاسفانه نیست ،خود را نباید گول زد و کشور و ملت را به ماجراجویی کشاند.
به این تحلیلهایی بی اثر دلخوش نشویم مردم در حال بدبختی و مشکل هستند هزینه ها چند برابر شده است کار برای کسی پیدا نمی شود به خدا همه کشور را میخواهند و برایش موفقیت آرزو میکنند اما این تحریم ها کمر ملت را شکسته و جامعه را نابود کرده است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
تحریم کمر ملت را شکسته؟
با با بی خیال هنوز نمی دانی برای چی وضعتون اینجوری هست و تا اخر هم در نادانی بمان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
هیس دولت می خواهد سبد غذایی بده تازه یارانه هم که می گیرید. دیگه چه میخواهید؟
و به یک دلیل شکست نمیخوره، اونم اینه که آمریکا ابرقدرت دنیاست
فعلا که باعث گرونی سرسام اور شده و قیمت همه چیز 5 برابر شده نسبت به سال گذشته
پاسخ ها
هموطن
| United States of America |
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
تازه برخی دم از پیروزی هم می زنند
البته اگر دلواپسان خارج از ایران اجازه دهند .
ارزوی غربگراها، اثرگذاری تحریم هاست تا نسخه مذاکره بپیچند..
پس اینکه بانکهای چینی با ایران کار نمیکنند از روی شوخیه نه تحریم آمریکا!!!!!
تو راست میگی. با همین حرفا سر مردم رو گرم میکنید . بدبختی تحریمها واسه مردم کوچه بازاره مث اینکه رشد تورم را نمیبینید
پاسخ ها
هموطن
| United States of America |
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
اونی که شکمش از حرام سیره هیچ پروایی برای گرسنه نداره
بهمان خيال باشيد دلار شد ١٦٢٠٠
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
کمتر دروغ بگو. امروز از دیروز ارزانتر شده. تابناک لطفاً این کامنت ها که با هدف دلالی نوشته میشه رو منتشر نکن
مردم را با مقالات سرگرم نکنید.
واقعیت را فقط مردم لمس میکنند نه سیاستمداران
همان طوری که ایران در سال ۹۱ پشت سر گذاشت الان هم همین طور
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
اون موقع جهان با آمریکا بود ولی الان نه.
تحریم مانند بندیست که آمریکا به پای خود می بندد .
شاید به ایران ضربه بزنه اما تمام دیگر کشورهای دنیا را به فکر جایگزینی دلار می اندزد که نکند قربانی بعدی آنها باشند .
این نشان می دهد که ابرقدرت دنیا مست و مغرور از قدرت در حال تخریب آن چیزی است که نسل های قبل تر از اینها با زیرکی آن را ساخته اند .
6 چون ما دوس نداریم واقعیت ببینیم! اکم کم وارد مرحله بدون بازگشت اقتصاد میشیم! بقیه کشورا با سکوت و کاری نکردن مجبور به پایبندی به برجام میکنن که صد البته فقط در حد حرف چون اجرا براشون غیر ممکنه آمریکا بزرگترین اقتصاد و بزرگترین بازار دنیاس!
همه این حرفا درست ولی مردم ما خودشون رو مدار ویبره هستن
نيم دليل قابل لمس بدين به مستضعفين!!!
والا فعلا که داره منجر به سکته کردن ما با این قیمت ها میشه؟؟ بخدا داریم سکته میکنیم بسه دیگه
تادیرنشده فکری باید کرد به این تحلیل ها هم دلخوش نکنیم
بنظر من که تحریمها اثر گذار بوده و خواهد بود در ضمن فراموش نکنید ما همیشه پرت درآمد(اختلاس) داریم که معادل 500هزار بشکه در روز حدودا است با کاهش فروش اختلاس که کم نمیشه نکرد اون ثابته بقیه هزینه ها ممکنه جبران نشه
در حاليکه مردم در فلاکت و بدبختي زندگي مي کنند و همه مايحتاج و کالاها تا 2 برابر افزايش قيمت يافته عده اي فقط دنبال تحليل مي گردند
ایول ....................به این تفسیر
هیچ راهی جز مذاکره وجود ندارد ...

غرور و منافع شخصی رو کنار بگذارید ...

آی مسئولان، ملت زیر فشار تحریم ها و گرانی ها از بین رفتند ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
مثبت+
مثبت+
مثبت+
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
لیبی و عراق هم در همین مرحله مذاکره کردن و نسخشون پیچیده شد.طبق آمار سازمان ملل تعداد عراقی هایی که در زمان حمله ی آمریکا به عراق کشته شدن بیشتر از کل تعداد عراقی هایی هست که در زمان صدام کشته شدن.وضعیت لیبی رو هم که می بینی.
انتخاب با ماست...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
مگه ایران در دولت فعلی مذاکره نکرد و به تمامی تعهداتش پیش پیش عمل نکرد. متاسفانه دولت از هول حلیم افتاد تو دیگ. عزیزان آزموده را آزمودن خطاس. اگر دولت تو این چند ماه قبل در برابر اقدام امریکا عکس العمل منسب میداد وضعیت اقتصادی مملکت به این شوری نمی بود.
لطف کنید نظرات احساسی ندید.
نعمت
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
من هم معتقدم هیچ راهی جز مذاکره نمانده ولی با ابزار موشک و حمله به ناوهای امریکای جنایتکار
اینها طبل توخالی هستند باید حمله کنیم و نابودشون کنیم
کی به کیه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
مذاکره با ترامپپپپپپپپپپپپپ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بله حتما اینطور است.همین که مملکت ما مدام در حال پیشرفت است و اوضاع مالی مردم هر روز داره بهتر میشه دو تا دلیل بیشتر نداره ناکارامدی و سیاست های اشتباه داخلی و خارجی برخی مسئولین و تاثیر تحریم های امریکا که اقتصاد اول دنیاست و به تنهایی 25 درصد اقتصاد دنیا را دارد.
زمان آن رسیده که دنیا توی دهان آمریکا زده جلوی قلدریهای او را بگیرد. صحبت از حمایت از حقوق بشر فقط یک ابزار برای سلطه بر دیگر کشورهاست. در کجای دنیا بیش از عربستان حقوق بشر پایمال می شود.
تحریم های آبان در اسفند خودشو نشان میدهد اگر سال بعد اینطوری بودبعد بگین اثر نداره ولی تحریم های امریکا اگربرای مردم ایران منفعت نداشته باشه برای مسئولین منفعت داره که ناکارامدی خودشون رو بهگردن تحریمها بیندازند
۸۵ درصد نفت وارداتی اروپا بر اساس دلار صورتحساب می شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
این جانب از تابناک تقاضا دارم مقاله ای در باب اقتصاد بدون نفت در دوره دو ساله دکتر محمد مصدق نشر دهد.
۸۵ درصد نفت وارداتی اروپا بر اساس دلار صورتحساب می شود.
مردم همیشه شکست خوردن اما مسئولین روز به روز ثروتمند تر و همیشه پیروزند . نتیجه اخلاقی :».....................
برای مردم کمر شکسته ،شکست تحریم ها اثری ندارد
دشمنت را هیچگاه کوچک نشمار که این عجوزه عروس هزار داماد است
دشمن دانا بلندت می کند
برزمینت می زند نادان دوست
تحلیلش درسته ولی تا این بیاد به نتیجه برسه به ملت ایران خیلی سخت میگذره
ما هم میخوایم قبول بکنیم که تحریم ها اثری نخواهد داشت ولی آن چیزی که در واقعیت داریم می بینیم تحریم ها بسیار بیشتر از آن چیزی که تصورش رو می کردیم اثر گذاشته ... آثار تحریم ها رو می تونید در گرانی، بیکاری، تورم، مسکن،ازدواج و... ببینید
با احتمالات و اما و اگرها مملکت به این روز افتاده
دردسر خواهد داشت برای ایران خباثتهای ترامپ.
ایران تمام هزینه های ایجاد شده در اثر اقدامات ترامپ را در سری بعدی مذاکرات با امریکایی ها باید بگیرد .
تابناک عزیز مثبت و منفی نظرها چی شده؟
فشاراقتصادی ونتیجه تحریمهای آمریکا ازیک سال مانده به شروع تحریمها با افزایش دلارسه هزارتومانی به بالای 13هزارتومان وسکه 300هزارتومانی به بالای 4میلیون 500هزارتومان وتورم بی سابقه 15درصدی در مایحتاج زندگی ملت توام بوده ولی متاسفانه اقلیتی که بادرآمدهای نجومی وبرخوردارهستند چون وزرا ومقامات وکاسبان تحریمها از واقعیت مجود فرسنگها فاصله دارند شکست عظیم تحریمها را توجیه مینمایند
با برگزاری چند رفراندوم اساسی، امید رو به دل مردم برگردونید و ببینید تحریم های امریکا چطور بی اثر میشه و اونها هم دلسرد میشن

از طرفی مقادیر زیادی ارز و طلا اندوخته مردم هست که بخاطر بی اعتمادی اینکار رو کردن که بحق است
از طرفی امریکا با این تحریم ها چشم دوخته که اعتراضات داخلی زمینه سازی رسیدن به اهدافش بشه با خسارت های احتمالی زیاد

با برگزاری رفراندوم و اهمیت به همه ی خواست های مردم، هم کشور حفظ میشه و هم بخش بزرگی از مصائب حل میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
رفراندوم واسه ما نون و آب میشه بنده خدا
همانطورکه روحانی وجهانگیری اعتراف نمودند تحریمهای شروع نشده کمرملت زیرفشاراقتصادی خم شده واقلیتی که در تحریمها گذشته وحتی 8سال جنگ درپرتو سرمایه های نجومی بادآورده قراردارند از تحریمها صدمه ندیده اند ولی 80درصد ملت با پوست وگوشت واستخوان تحریمهای کمرشکن را احساس میکنند ب
از این حرفهای آقای رستم قاسمی هم که وزیر نفت احمدی نژاد بود قبل از تحریم های قبلی آمریکا می زد. اشتباه است نوشتن چنین مقالاتی
زمانی که میبینم مردم آمریکا بی خبر از همه چیز چطور زندگی میکنن حالم ازشون بهم میخوره!نمیدونن که برای این رفاه و راحتی ای که دارن چه تعداد آدم در این خاورمیانه دارن قربانی میشن.
حالا اصلا فرض کنید تحریم جدید هم اثر زیادی نداشته باشه، آیا وصع مردم بهتر می شه؟! آیا دزدی ها و اختلاس ها و دروغ گویی ها از بین می ره؟! آیا بیکاری و گرانی و فقر و فحشای فاجعه بار کشور از بین می ره؟! آیا مسکلات زیست محیطی و بی آبی کشور که ناشی از عدم سرمایه گزاری در بخش کشاورزی و آبخیز داری است حل می شه؟؟؟ آیا بی عدالتی و سیاسی کاری و تبعیض از بین میره؟؟ آیا بی مدیریتی و بی مسولیتی به اصطلاح مسولین در رده های مختلف مدیریتی کشور درست می شه؟ آیا هدر دادن سزمایه های بی بازگشت کشورمان متوقف می شه؟؟ ؟
آمریکا به دنبال به آشوب کشیدن ایران است. حکومت ایران هرچند انعتاف نشان دهد آمریکا بیشتر می خواهد. اگر نفت ما به فروش نرسد فروش نفت بقیه کشورها هم به مخاطره می افتد. اقتدار نظامی ایران مانعی بازدارنده از حملات دشمن به خاک ماست. امیدوارم که اروپا خود را از قید این دیو قرن یعنی آمریکا برهاند.
البته روی کاغذ و پشت تریبون ها تحریم ها اثر ندارد.
1- وقتی نفت ایران از 2.5 به 1 میلیون رسيده انهم در 180 روز بدون هیچ جریمه ای از سوی امریکا، یعنی موفقعیتی چشمگیر برای آمريكا، که حاصل ار چوب تحربم بر دست گرفتن بوده نه خود تحریم
2- وقتی قیمت نفت افزایش مییابد شاید ظاهر میزان درامد نفتی ایران کم نشود ولی ما در اقتصاد قرن نوزدهم نیستیم که اقتصاد بر حسب درامد یکه تازی میکرد، قرن بیست و بیست یکم، قرن قدرت خرید است، وقتی نفت و به تبع ان فراورده های ان و سوخت گران میشود قیمت کالاها نیز مضاعفا از جهت سوخت و هم از جهت مواد اولیه افزابش میابد که در صورت ازادی تجارت با ایران، قهرا ایران از قدرت خرید پایین تری بهره خواهد برد و این یعنی عدم امکان رشد اقتصاد و نرخ رشد اقتصادی منفی که از نظر روانی هم بر گرانی و هم تورم در کشور اثر خواهد داشت.
3- افزایش قیمت نفت این امکان را فراهم میکند تا تولید نفت در بعضی از ذخایر نفتی دنیا منجمله امریکا و روسیه اقتصادی شده و این تولید کننده گان جدید وارد بازار شده و میتوانند جای عربستان را، در جبران کمبود نفت ایران بگیرند و در نهایت ایران را به سمت فروش نفت صفر سوق دهند.
4- همه این مباحث بر این استوار است که پول نفت بصورت دلاری وارد کشور شده و دولت بتواند از این درامد نفتی ازادانه خرید کند نه اینکه در ازای نفت بنجلهای هندی، چینی، روسی وارد کشور بشود که اخرتش از بسیاری از تولیدات ملی مشخص است، یعنی فاتحه رشد صنعتی، اقتصادی و درامدی مبتنی بر تولید که در نهایت به تخته شدن درب تولید و بیکاری، تورم، گرانی و کاهش قدرت خرید مردم و عدم اعتماد به دولت در حفظ توان اقتصادی مردم منجر شده و الزاما قیمت دلار را سرسام اور اقزایش داده و قهرا دولت نیز به این امر دامن خواهد زد تا حداقل قادر به پرداخت حقوق کارکنان خود باشد.
5- براستی ارزش کل نفت ایران در بهترین حالت ایا بیش از صد میلیارد دلار است؟ حالا سوال اصلی اینست که حجم تجارت هند، چین، کره جنوبی، روسیه، اروپا با امریکا، این کشورها به تنهایی به مراتب بیش از چندین برابر حجم کل ارزش نفت ایران است که به طور نسبی و میانگین ارزش معاملانی ایران با انان شاید حدود ده میلیارد باشد، حالا شما که عقل سالمی دارید حاضر هستید برای ده میلیارد دلار حداقل صدها میلیارد دلار تجارت خود را به خطر بیاندازید؟
نباید ساده لوح بود! براستی کدام یک از کشورهای فوق تحت تاثیر دروغگویی های امریکا ایران را حامی تروریست نمی دانند؟ نمی خواهند توان موشکی ایران محدود شود؟ از بین ایران با حتی اسراییل، ایران را انتخاب خواهند کرد؟.
هرگز هم سعی نکردیم یک مردم سالاری واقعی را با مشارکت مردم ایجاد کنیم و تمانی فعالیتهای اقتصاد را مثل زمان پیامبر و امیرالمومنین صلوات الله علیهم اجمعین به دست خود مردم بدهیم تا بی لیاقتی مسولین در سایه تدبیر اقتصادی مردم مستور بماند.
خداوند انسانهای بی تدبیر را اگر تمام عمر هم با توهمات انتظار رحمت الهی را داشته باشند مورد لطف قرار نمی دهد چون این خلاف عقلانیتی است که خدا امانت اصلی انسان قرار داده است، میباشد. چون دین اسلام به فرموده پیامبر اکرم در برابر درخ.است معجره، دین عقلانیت است نه معجره
اگر امام حسن مجتبی علیه السلام هم که باشی با عصمت کامل و شجاعت بینظیر و تدبیر الهی، ولی مسولان ناکارامدی را به شایسته سالاری ترجیح دهند، باید تن به مصالحه داد تا منجی پاکدستی خود را در عرصه کربلا فدا کند تا حقیقت خیانت یاران نالایق برملا شود به امید هدایت عامه
بترسید از برجام دو، سه و ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
کاملا معقولانه و منطقی بود.
افسردگی ای که بعد از این گرانیهای زاییده خلاقیتهای مالی دولت بر مردم حاکم میشه ، خیلی بیشتر از عواقب ظاهری تحریمها بر کشور اثر میگذاره
وقتی دلار بیاد زیر 9 تومان، یعنی امریکا شکست خورده. دولت خوابش برده
مشکلات ما بیشتر مشکلات داخلی و مدیریتی است و متاسفانه اوضاع بگونه ای شده است که از راه های غیر اصولی از قبیل دلالی بیشتر می توان درآمد کسب کرد و بدلیل وجود تبعیض های فراوان انگیزه کار در ادارات دولتی و شرکت های خصوصی کاهش و موجب عدم کیفیت و عدم خلاقیت شده است و باعث شده است که بازار ما در اختیار بیگانگان قرار گیرد. راه حل این مشکلات امید و از بین بردن تبعیضات در تمام زمینه ها است. همه بخصوص مسئولین کشور باید بشدت به این موضوع اعتقاد پیدا کنند که همه ما در یک کشتی نشسته ایم و اگر ضرری و مشکلی متوجه کشور باشد همه متضرر می شوند هم فقیر و هم غنی بعنوان مثال ترافیک و آلودگی تهران مختص ثروتنمند و متمکن هم است
فرض را بر اين ميگذاريم كه تحريم ها كاملا شكست خورده . وضعيت فعلي را چگونه بايد درست كرد
احتمالا شما معنی جنگ اقتصادی را نمی دانید ، چون آنچه از ابتدای امسال بر سر مردم آمده نشان می دهد امریکا قبل از 13 آبان به مقصود خود رسیده است
مگر اینکه 5 برابر شدن قیمت دلار طی شش ماه را اتفاقی عادی بدانیم
بهترین راه برای اینکه بفهمیم آینده این تحریمها چی میشود بایستی ابتدا نظر کیهان را در این زمینه بدانیم سپس بر عکس آن را پیش بینی کنیم.
تحریم فقط برای بالا نشینها بی اثر است اما برای عموم مردم نابودگر
بنظرمن امریکا در تحریم ایران شکست خورده و درحال عقب نشینی است. بازهم دشمن ازما سیلی خورده و بزودی سرجای خود می نشیند.
دولت باید با تدبیر بیشتر اقتصاد را بهبود دهد تورم و بیکاری را برطرف کند تا دشمن کاملا شکست بخورد.
هیچ مساله حل نشدنی وجود ندارد بزودی این گرانی های مختصر برطرف می شود. و مردم مثل 40 سال گذشته همیشه پشتیبان دولت هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۰
مطمینی تو ایران زندگی میکنی؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار