صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فاطمه هاشمی فردا محاکمه می‌شود

کد خبر: ۳۶۹۶۷۸
| |
7495 بازدید

فاطمه هاشمی رفسنجانی فردا (چهارشنبه) 18دی ماه در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی تهران محاکمه می شود.

به گزارش ایرنا، دادگاه رسیدگی به اتهام فاطمه هاشمی به ریاست قاضی احمد زاده برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش در کیفرخواست صادره از سوی شعبه 12 دادسرای فرهنگ و رسانه، اتهام فاطمه هاشمی نشر اکاذیب عنوان شده است.

جلسه محاکمه فاطمه هاشمی پیشتر قرار بود 18 آبان ماه برگزار شود که با تقاضای استمهال وی و موافقت دادگاه، جلسه رسیدگی به وقت دیگری موکول شد.

سید محمود علیزاده طباطبایی وکیل مدافع فاطمه هاشمی رفسنجانی معتقد است دادگاه نمی تواند بدون وجود شاکی خصوصی در اتهام نشر اکاذیب ورود کند و در پرونده موکلش نیز هیچ کدام از برادران لاریجانی از خانم هاشمی شکایت نکرده اند.

طباطبایی رسیدگی به این اتهام را بدون وجود شاکی خصوصی « شیرین کاری» می داند و معتقد است دادسرا می خواهد بدون وجود شاکی خصوصی به اتهام نشر اکاذیب رسیدگی کند تا خوشایند برخی آقایان باشد.

«فاطمه هاشمی» فرزند آیت الله علی اکبر هاشمی رفسنجانی اواخر مرداد ماه امسال به دلیل اظهاراتش درباره مباحث مطرح شده در جلسات رای اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت یازدهم در یکی از رسانه ها به شعبه 12 دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟