صفحه خبر لوگوبالا تابناک
با شمارش ۹۰ درصد از آرای مأخوذه؛

همه‌پرسی تغییر قانون اساسی روسیه رأی آورد

پس از شمارش ۹۰ درصد از آرای مأخوذه در همه‌پرسی تغییر قانون اساسی روسیه، مشخص شد که بیش از ۷۸ درصد از مردم این کشور با آن موافقت کرده اند.
کد خبر: ۹۸۷۹۵۷
| |
12593 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از رویترز، با شمارش ۹۰ درصد از آرای مأخوذه در همه‌پرسی مربوط به تغییر قانون اساسی روسیه، شرایط برای تداوم ریاست‌جمهوری «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور این کشور تا سال ۲۰۳۶ فراهم شد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، شمارش آراء نشان می دهد که بیش از ۷۸ درصد از مردم این کشور با تغییر قانون اساسی موافقت کردند و لذا بر این اساس، پوتین حق شرکت در دو دوره دیگر از انتخابات ریاست‌جمهوری کشورش را به دست خواهد آورد.

گفتنی است، پیشتر رأی گیری برای اصلاحات قانون اساسی روسیه قرار بود ۲۲ آوریل برگزار شود اما به خاطر شیوع کرونا، اواخر ماه مارس ولادیمیر پوتین دستور تعویق آن را صادر کرده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان