ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آداب غذاخوردن بعد از ماه رمضان

متخصص تغذیه با اشاره به اینکه در روزهای اول پس از ماه رمضان باید میزان مصرف غذا کم باشد، گفت: نباید غذاهای نفاخ، تند، محرک، خیلی شور یا شیرین مصرف کرد و مصرف غذا را باید بین وعده‌های اصلی و عصرانه تقسیم کنیم.
کد خبر: ۹۸۰۴۹۷
| |
12679 بازدید
|
۱
آداب غذاخوردن بعد از ماه رمضان

به گزارش تابناک به نقل از فارس، فرزاد شید فر، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به این پرسش که «با توجه به اینکه مردم در ماه رمضان برنامه تغذیه‌ای خاصی داشته‌اند، اکنون باید چگونه روال عادی تغذیه‌ای خود را دنبال کنند؟»، اظهار داشت: با توجه به پایان ماه مبارک رمضان مردم وارد الگوی غذایی معمولی خود می‌شوند؛ در نتیجه افراد باید در هر وعده غذایی اصلی حجم غذای خود را افزایش ندهند؛ یعنی به خصوص در وعده ناهار در ابتدا حجم غذای خود را افزایش ندهند و بهتر است در روزهای اول میزان مصرف غذا کم باشد.

وی افزود: برنامه غذایی افراد در این روزها باید به صورت مصرف غذا در ساعت ۱۰ صبح و یک وعده عصرانه در کنار وعده‌های غذایی اصلی باشد و میزان مصرف غذای خود را تقسیم کنند.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه مقدار مصرف غذا نباید حجم زیادی را تشکیل دهد، گفت: در این روزهای ابتدایی پس از ماه مبارک رمضان نباید غذاهای نفاخ، تند، محرک یا خیلی شور و شیرین مصرف کرد و این نوع مواد غذایی را باید به تدریج وارد رژیم غذایی خود کنیم.

شیدفر تأکید کرد: حتما در وعده ناهار سبزیجات مانند کاهو و ماست کم چربی را در برنامه غذایی خود قرار دهیم، برنج زیاد مصرف نکنیم و طی دو هفته و به تدریج این موضوع را رعایت کنیم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۵
شما مسئولین فقط و فقط به فکر فراهم کردن امکانات غذا خوردن مردم باشید ، باور کنید مردم خودشان می دانند چگونه غذا بخورند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟