صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشتی‌گیر مشهور هم کرونایی شد!

یکی از بهترین کشتی گیران جهان در پیامی از ابتلای خود به کرونا خبر داد و از مردم داغستان خواست در منزل بمانند.
کد خبر: ۹۸۰۳۲۵
| |
23296 بازدید
کشتی‌گیر مشهور هم کرونایی شد!

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین از رسانه های روسی، عبدالرشید سعدالله یف یکی از بهترین کشتی گیران آزاد جهان در پیامی در اینستاگرام خود ضمن اعلام اینکه به کرونا مبتلا شده از مردم کشورش درخواست کرد در منزل خود بمانند تا این ویروس مهار شود.

عبدالرشید سعدالله‌یف، کشتی گیر قهرمان المپیک و کشتی آزاد جهان، از ساکنین داغستانی خواست تا در تعطیلات مسلمانان به مناسبت عید فطر، در خانه بمانند.

سعدالله یف ۲۴ ساله تقریباً چهار سال از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ در سطح بین المللی بدون شکست بود، تا وقتی که در فینال مسابقات قهرمانی جهان که به "مسابقه قرن" معروف شد به کایل اسنایدر آمریکایی باخت تا روند بدون شکست او به پایان برسد.

سعدالله یف بعد از این شکست قدرتمندانه ظاهر شد و هر دو رقابت جهانی خود را با کسب مدال طلا به پایان برد. در کارنامه افتخارات این کشتی‌گیر روس کلکسیونی از مدال طلا وجود دارد و او توانسته در همه رویدادهایی که در آن حاضر بوده غیر از رقابت های جهانی پاریس ۲۰۱۷ به مدال طلا برسد.

دارنده طلای المپیک ریو بخت اصلی طلای المپیک توکیو نیز است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟