ته چین؛

طرز تهیه کوکوی اشپل

کد خبر: ۹۷۸۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 18 May 2020
تعداد بازدید : 5069
بازدید 12153
اَشپَل به تخم ماهی یا دیگر جانوران دریایی گفته می‌شود. اشپل در آشپزی ملل گوناگون به کار می‌رود. در شمال ایران و در ساحل دریای خزر، به ویژه استان گیلان و استان مازندران، با اشپل ماهی‌های گوناگون خوراک درست می‌کنند که از جمله می‌توان به ماهی سفید، خاویار، ماهی کولی و ماهی سیم (در زبان گیلکی: کولمه) اشاره کرد. یکی از غذاهای مرسوم که با اشپل تهیه می‌شود، کوکو است. طرز تهیه کوکوی اشپل را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری