ته چین؛

تکنیک سرخ کردن بادمجان با روغن کم

کد خبر: ۹۷۵۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰ 03 May 2020
تعداد بازدید : 19771
بازدید 47170
۴
بادمجان سرخ کرده یکی از غذاهایی است که هم به صورت مستقل و هم در درون دیگر غذاها استفاده می‌شوند. سرخ کردن بادمجان با روغن بالایی همراه است که مصرف بادمجان را برای بسیاری گروه‌ها ناممکن می‌سازد اما تکنیکی وجود دارد که بادمجان را با روغن بسیار کم سرخ کرد. در این ویدیو این تکنیک را فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
کار خیلی کثیفیه،اگه پول کم آوردی بگو بازدیدکنندگان سایت با کمال میل کمک می کنن، ولی به این شکل که چندبار کلیک بکنیم و مجبور بشیم صفحه رو ریفرش کنیم ولی هربار فقط تبلیغات رو پخش کنه و ویدیو اصلی رو نشون نده خیلی زشته،لعنت بر سوء استفاده کنندگان از اعتماد مردم.
این بادمجان های شما سرخ نشدن فقط تیکه تیکه سوختن بادمجان سرخ شدن باید کلش به رنگ قهوه ای تنه درختی در بیاد اما برای شما فقط پوسته سوختگی روی تیکه تیکه بادمجان شده که قطعا وسط مال شما یا خام یا به صورت آب پذ شده هست که داخل فر رفته وتخمه مرغی که روش زدید هم وقتی درون خورشت بذارید قطعا روی طعم خورشت تاثیر بدی میذاره واگر بادمجان یه موقع تلخ هم باشه با اون تخم مرغ مالیده شده مزه خیلی بدی به خود میگیره ودر آخر ک‌سی که چند کیلو بادمجان بخاد سرخ کنه بر فرض اینکه روش شما خیلی خوب هم باشه باید یک صبح تا شب بشینه سرخ کنه خیلی روش های عاقلانه تری هست برای کم روغن بردن این روش شما از نظر بنده یک نظر تلقین شده ومندرآوردی هستش ومطمعن باشید هرکس این کار را کنه وبعد بادمجان را بخوره از طعمش بیزار میشه امیدوارم که هرکس این کار را کرده نظرشو بذاره
مرسی خیلی مفید بود خیلی وقت بود که دنبال روشی بودم برای کمتر جذب کردن روغن هنگام بادمجون سرخ کردن
اصلاروش جالبی نیست ما امتحان کردیم بجای اینکه بادمجانها تف داده بشه تخم مرغ روش می سوزه تخم مرغ که که بسوزه بوی بد میده ولی یک نفر می گفت برای اینکه بادمجان کم روغن ببره پوست انرابکنید ویک روز در افتاب قرار بدهید تا ان حالت اسفنجی بادمجان برطرف بشه وروغن نبره