صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یونان: آماده‌ایم از مرزهای خود در برابر ترکیه دفاع کنیم

سخنگوی دولت یونان اعلام کرد که چنانچه ترکیه تصمیم به ارسال پناهجویان مبتلا به کرونا به جرایر این کشور بگیرد، آتن برای حراست از مرز‌های خود آمادگی دارد.
کد خبر: ۹۷۲۱۹۱
| |
8985 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایلنا به نقل از پایگاه اینترنتی اردو پوینت، «استلیوس پتساس»، سخنگوی دولت یونان امروز -‌دوشنبه- اعلام کرد که چنانچه ترکیه تصمیم به ارسال پناهجویان مبتلا به کرونا به جرایر این کشور بگیرد، آتن برای حراست از مرز‌های خود آمادگی دارد.

وی در نشستی خبری گفت: «تلاش‌های ترکیه برای اخاذی از اروپا و یونان با ارسال پناهجویان در کرانه رود اوروس به نتیجه نرسید. ما همواره در آمادگی کامل در این زمینه قرار داریم.»

این سخنگو افزود که آتن وضعیت در مرز‌های خود را با دقت زیر نظر دارد و آماده است که در برابر تهدید‌های آنکارا از آن حراست کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟