ته چین؛

طرز تهیه کتف گوشواره‌ای

کد خبر: ۹۶۳۱۰۲
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 04 March 2020
تعداد بازدید : 1785
بازدید 10806
۱
کتف گوشواره‌ای یکی از غذاهای نسبتاً ساده‌ای است که با کتف مرغ تهیه می‌شود و به عنوان غذای اصلی یا میان وعده می‌توان سرو کرد. طرز تهیه این غذای خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
از خالکوبی نا متعارف وحال بهم زن دستهای آشپز استرالیا نشین که بگذریم برام سئوال شده :اون ورقه های چربی شبیه کالباس که اسمشو " بیکن اسموکد"میگفت از کدوم حیوان بدست میاد؟!.