ته چین؛

دستور پخت نان فطیر اردبیل

کد خبر: ۹۶۱۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 25 February 2020
تعداد بازدید : 37152
بازدید 66354
۴
فطیر نانی را گویند که خمیر آن را مایه (عامل ورآورنده) نزده باشند و برنیامده و نرسیده باشد. زادگاه اصلی فطیر به اذربایجان شرقی بخش مهربان است که از نظر تنوع و خوشمزگی در بهترین حالت است به همین دلیل هم این نان بافت خاصی داشته و حالت بیات شده دارد. در واقع خمیر این نان مانند نان‌های دیگر نرسیده‌است! به بعضی از شیرینی‌هایی که در بعضی شهرهای کشور پخته می‌شود هم فطیر می‌گویند همچنین انواع دیگری از نان و نان شیرینی محلی با نام «فطیر» در نواحی ایران پخته می‌شود که گاه مایه می‌زنند. طرز تهیه نان فطیر اردبیل را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
نان فتیر البته درستشه و در اصل سوغات اصیل شهرستان سراب واقع در استان اذربایجان شرقی هستش (بخش مهربان هم از توابع شهر سراب میباشد.)لطفا تصحیح بفرمایید
پتیر!!!! پتیر!!!
ما نمی دونیم ایرانی هستیم یا عرب؟؟؟؟؟؟

زبان پارسی را پاس بداریم.

نان پتیر درست است نه فطیر عربی!!!!
پاسخ ها
لیلی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۹
تا حالا که فطیر گفتن اتفاق خاصی افتاده.اون ایرانی هم که میگی مخلوطی از اقوام مختلفه.حالا که فطیر پتیره پس معادل پیتزا رو هم بگو
میگن اصلش از سرابه که آذری هستن بعد شما می گید پتیر نه فطیر پارسی را هم پاس بداریم؟