کد خبر: ۹۵۷۵۴۱
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷ 09 February 2020
ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آب‌نمک یا سرکه و آن به وسیلهٔ اندامگان بی‌هوازی است. روش ترشی انداختن معمولاً روی بافت و طعم غذا تأثیر خواهد گذاشت. در آسیای شرقی از مخلوط روغن نباتی و سرکه هم برای ترشی انداختن استفاده می‌کنند. ترشی گوجه که به عنوان ترشی سالاد مشهدی نیز مشهور است، یکی از ترشی‌های ایرانی است. طرز تهیه این ترشی را در تابناک فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مصطفی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۰
با سلام و تشکر از خانم پروانه جوادی . فوق العاده بود .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: