ته چین؛

طرز تهیه ارده

کد خبر: ۹۵۴۸۶۵
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 28 January 2020
تعداد بازدید : 13481
بازدید 21810
۱
ارده یا «طحینه / Tahini» خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، ایرانی، ترکی، عراقی، مغربی و بلغاری استفاده می‌شود. ارده به تنهایی به عنوان چاشنی یا به بخش اصلی حلوا ارده، حلواشکری، بابا غنوج و حمص استفاده می‌شود. ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است. ارده را به طرق مختلفی می‌توان مصرف نمود. می‌توان آن را به صورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد یا مواد شیرینی از قبیل عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور و مربا به آن اضافه نمود. میزان افزودنی بسته به ذائقه افراد متفاوت است. طرز تهیه ارده را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
دستورات اشپزی خوبی هستند. فقط این بانو زیادی توضیح میده.