ته چین؛

طرز تهیه قلیه بادمجان

کد خبر: ۹۵۰۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۸ 11 January 2020
تعداد بازدید : 4750
بازدید 14278
۱
قلیه بادمجان رو به عنوان یه غذای گیلانی میشناسند اما این غذا در نقاط مختلف به شیوه‌های مختلف تهیه می‌شود. اکنون طرز تهیه قلیه بادمجان را به شیوه مرسوم فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
این رو با نون باید خورد یا برنج؟