صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آغاز اعزام واحد‌های ارتش ترکیه به لیبی

رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد نیرو‌های این کشور به منظور آنچه او برقراری هماهنگی و ثبات خواند، عازم ماموریت نظامی به لیبی شده‌اند.
کد خبر: ۹۴۹۴۱۱
| |
7607 بازدید
آغاز اعزام واحد‌های ارتش ترکیه به لیبی
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه طبق گزارش رسانه سی‌ان‌ان ترک اظهار کرد: نظامیان کشور ما به تدریج عازم لیبی می‌شوند. آن‌ها اقداماتشان را در آنجا (با دولت توافق ملی) هماهنگ خواهند کرد. هدف ما پشتیبانی از این دولت مشروع در دولت لیبی است.

او ادامه داد: این ماموریت ما به توافق آسیبی وارد نخواهد کرد. وظیفه نظامیان ترکیه در آنجا تضمین آتش‌بس است نه جنگ.

وی همچنین گفت: از سوی دیگر ما با حمایت از این دولت مشروع در لیبی به دنبال جلوگیری از بروز یک فاجعه انسانی در این کشور هستیم.

پارلمان ترکیه اخیراً موضوع اعزام نظامیان این کشور برای پشتیبانی از دولت موسوم به دولت توافق ملی لیبی را تصویب کرد؛ دولتی که از آوریل سال گذشته تاکنون هدف حملات گروه رقیب یعنی ارتش ملی لیبی تحت رهبری خلیفه حفتر قرار گرفته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار