کد خبر: ۹۴۲۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۰ 09 December 2019
«سنبوسه» یا «سمبوسه» خوراکی است که از خمیر پهن‌شده درست می‌شود به همین دلیل نوعی پای محسوب می‌شود که میانش را با گوشت کوبیده و پیاز و ادویه پر کرده و در روغن برشته کرده باشند. از خوراکی‌های معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پخت‌شده و از آنجا به سایر مناطق برده شده‌است. در طبخ سنبوسه از نان لواش، گوشت قرمز، سبزیجات معطر، سیب زمینی، فلفل سیاه قرمز، ادویه و برخی مواد دیگر که مرتبط با نوع سنبوسه است استفاده می‌شود. طرز تهیه سمبوسه را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
احمد عابدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
گمان کنم ساموسه اصالتا غذایی هندی باشد که در جنگ دو م جهانی که سربازان هندی به عنوان بخشی از سربازان انگلیسی به جنوب ایران بویژه آبادان و خرمشهر آمده بودند، آنرا بهمراه بعضی از انواع شیرینی رواج داده اند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: