بازدید 4154
۵

هشدار شریعتمداری درباره جمعیت رو به رشد سالمندان

وزیر رفاه با اشاره به اینکه مدیریت شورای عالی سالمندی بر عهده سازمان بهزیستی است ابراز کرد: بهتر است این سازمان ظرفیت‌هایی را در نظر بگیرد تا سالمندان خودشان بگویند چه نیاز‌هایی دارند و با توجه به محدودیت‌های کشور برای خودشان برنامه‌ریزی داشته باشند و احساس نکنند دولت برای آینده آن‌ها تصمیم می‌گیرد.
کد خبر: ۹۲۷۰۵۶
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸ 01 October 2019
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به آمار‌های کشوری در خصوص افزایش جمعیت سالمندان در کشور گفت: دولت امکان خدمات‌دهی به این جمعیت عظیم را بدون مشارکت مردم نخواهد داشت. در کشور ما روند سالمندی پرسرعت‌تر از روند افزایش جمعیت است و در سنین بالای ۳۰ سال در سال ۱۴۳۰ به یک چهارم جمعیت می‌رسند، بنابراین با گرفتاری‌های پیچیده‌ای در این زمینه مواجه خواهیم شد و نیازمند برنامه‌ریزی مناسب بهداشتی درمانی و اجتماعی در این زمینه هستیم.

به گزارش ایسنا، محمد شریعتمداری در همایش گرامیداشت روز جهانی سالمند با یادآوری این نکته که سال گذشته از سند ملی سالمندی در این همایش صحبت شده بود و امسال از این سند رونمایی شد، گفت: برای استفاده از پتانسیل‌های سالمندان و زندگی توأم با عزت آنان باید طرح نویی ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه شورای ملی سالمندان برای اجرایی کردن تصمیمات اساسی در خدمت‌رسانی به سالمندان فعالیت مناسبی را دنبال می‌کند، گفت:، اما مهمتر از این مشارکت سالمندان و سازمان‌های مردم نهاد در این زمینه است.

شریعتمداری در خصوص مشارکت سالمندان در امور اظهار کرد: مشارکت سالمندان و سازمان‌های مردم نهاد نه تنها در زمینه اجرا که در زمینه تصمیم سازی و تصمیم گیری‌ها هم بسیار لازم است.

وزیر رفاه با اشاره به اینکه مدیریت شورای عالی سالمندی بر عهده سازمان بهزیستی است ابراز کرد: بهتر است این سازمان ظرفیت‌هایی را در نظر بگیرد تا سالمندان خودشان بگویند چه نیاز‌هایی دارند و با توجه به محدودیت‌های کشور برای خودشان برنامه‌ریزی داشته باشند و احساس نکنند دولت برای آینده آن‌ها تصمیم می‌گیرد.

وی افزود: تا سال آینده باید این مسیر را اصلاح کنیم و سازمان‌های مردم‌نهاد سالمندی در این تصمیم سازی‌ها مشارکت داشته باشند.

شریعتمداری با اشاره به آمار‌های کشوری در خصوص افزایش جمعیت سالمندان در کشور گفت: دولت امکان خدمات‌دهی به این جمعیت عظیم را بدون مشارکت مردم نخواهد داشت. در کشور ما روند سالمندی پرسرعت‌تر از روند افزایش جمعیت است و در سنین بالای ۳۰ سال در سال ۱۴۳۰ به یک چهارم جمعیت می‌رسند، بنابراین با گرفتاری‌های پیچیده‌ای در این زمینه مواجه خواهیم شد و نیازمند برنامه‌ریزی مناسب بهداشتی درمانی و اجتماعی در این زمینه هستیم.

وی با بیان اینکه ۸۰ درصد سالمندان ایرانی در خانه‌های خود زندگی می‌کند، این مسئله را ارزشمند دانست و گفت: احساس مفید بودن در سالمندان هم بسیار مهم است و چرا که زمانی نشانه‌های سالمندی ظاهر می‌شود که فرد احساس کند تاثیرگذاری اجتماعی ندارد.

وی اظهار کرد: اگر بتوانیم در مجموعه بهزیستی نظامی را برنامه‌ریزی کنیم که سالمندان احساس حیات کنند و عشق به زندگی در آن‌ها را زنده کنیم، این دو عنصر هدیه است که می‌توان به جامعه سالمتر تقدیم کرد.
سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۵
یک واقعیت هست وقتی جوانها نمی توانند ازدواج کنند خب تمی توانند بچه دار شوند نتیجه اش می شود بالا رفتن سن جامعه -با وام دادن ودرست کردن خانه در ناکجا آباد هم مشکل حل نمیشود چرا که جوانها موقعیت شغلی خوبی ندارندویا بیکارند چطوری اقساط پرداخت کنند....
در اروپا نرخ رشد جمعیت بعضی از کشورها منفی است با پیچیدگی و دشواری خاصی مواجه اند؟ اتفاقاً خیلی هم وضع شان خوب است و از نظر رفاه در صدرند. شما جمعیت را برای چی می خواهید مردم دچار مشکل نشوند یا.... ؟
وضعیت هزینه های بارداری را بررسی کنید . هزینه پزشکی کسانی که برای بارداری اقدام می کنند ، معاینات و آزمایش های دوران بارداری ، هزینه بیمارستان و در صورت نارس بودن نوزاد ، هزینه نگهداری ، هزینه های مربوط به نوزاد اعم از خوراک ، دارو و درمان و پوشک ،و ...... آن وقت قضاوت کنید که برای کاهش فرزند آوری چه کسانی مقصرند ؟ در کشورهایی که برای این موضوع مشکل دارند امتیازاتی را برای والدین فراهم می کنند ولی در کشور ما چطور ؟
پاسخ ها
وطن دوست
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
ایشان مشکل مالی ندارند سر برج حقوق 4-5 میلیونی میگیرند. دخترشان هم با یک آقای محترمی ازدواج کرده و خوشبخت هستند.
جمعیت زیاد به چه دردی میخورد ایران ظرفیت بیش از 50 میلیون جمعیت را ندارد
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر