صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قربانیان طوفان دوریان به ۵۰ نفر رسیدند

کد خبر: ۹۲۲۹۹۸
| |
5719 بازدید

با افزایش عملیات جستجوی ماموران امداد و نجات باهاما، تعداد اجساد پیدا شده زیر آوارهای طوفان دوریان افزایش یافته و تعداد قربانیان آن به ۵۰ نفر افزایش یافت.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، با وجود گذشته یک هفته از وقوع طوفان قدرتمند دوریان اما شمار تلفات آن همچنان در حال افزایش است و بر اساس آخرین آمار تعداد تلفات این طوفات به ۵۰ نفر رسیده است.

قربانیان طوفان دوریان به ۵۰ نفر رسیدند

بر اساس گفته مقامات باهاما، بخش عمده قربانیان این طوفان در جزیره آباکو بوده است.

«کارل اسمیت» سخنگوی سازمان مدیریت حوادث ملی به خبرنگاران گفت با ادامه فعالیت ماموران امداد و نجات انتظار می‌رود آمار قربانیان این طوفان که هنوز زیر آوار ویرانه‌ها باقی مامده‌اند افزایش یابد.

سازمان ملل نیز گفته در پی این طوفان دست کم ۷۰ هزار نفر به کمک‌های غذایی، آب و سرپناه فوری نیاز دارند.

دو جزیره «آباکو» و «باهاما بزرگ» بیشترین میزان خسارات را متحمل شده‌اند. دولت باهاما این حادثه را یک «فاجعه» توصیف کرده و گفته است که جبران خسارات ناشی از این حادثه سال‌ها زمان می‌برد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟