ته چین؛

دستور پخت پیتزای کدو گردویی

کد خبر: ۹۱۸۵۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 18 August 2019
تعداد بازدید : 337

مواد لازم:
یک عدد کدو گردویی
یک پیمانه پیاز
یک قاشق چای‌خوری رزماری تازه
دو قاشق غذا‌خوری روغن زیتون
نمک
فلفل
یک قاشق غذاخوری بلغور ذرت
دو قاشق غذاخوری پنیر آسیاگو یا پارمزان

بازدید 5228
هرچند بیشترین تاپینگ‌ها برای پیتزا از گوشت یا فراورده‌های گوشتی تشکیل شده‌اند گاهی اوقات استفاده از یک تاپینگ غیرمتعارف و گیاهی می‌تواند تنوعی دلنشین ایجاد کند. در این ویدیو می‌توانید طرز تهیه پیتزا با تاپینگ کدوگردویی را بیاموزید که می‌تواند در عین ایجاد تنوع در طعم گزینه سالم‌تری نسبت به سوسیس یا کالباس نیز به شمار بیاید و غذایی کامل برای گیاهخواران نیز محسوب شود.
اشتراک گذاری