صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری یکی از سران داعش در لیبی

کد خبر: ۹۱۴۴۰۴
| |
6117 بازدید
دستگیری یکی از سران داعش در لیبی
نیرو‌های شرق لیبی موسوم به «ارتش ملی» از دستگیری فردی که او را یکی از سرکرده‌های داعش در این کشور خواندند، خبر دادند.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، نیرو‌های شرق لیبی موسوم به «ارتش ملی لیبی» به فرماندهی خلیفه حفتر ژنرال سابق ارتش این کشور، امروز شنبه از بازداشت یکی از سرکردگان داعش موسوم به «عطیه الله الشلوی» در شهر درنه خبر دادند.

به گزارش وبگاه خبری روسیا الیوم، سرویس اطلاعات نظامی لیبی وابسته به ارتش حفتر با صدور بیانیه‎ای اعلام کرد، الشلوی در حالی دستگیر شده است که در داخل منزلش در شهرک «شیحا غربی» مخفی شده بود.

در این بیانیه آمده که سرکرده بازداشت شده، مسئول دفتر داعش موسوم به «دیوان الحسبه» بود که در طول درگیری این گروه تروریستی و «شورای مشورتی درنه» وابسته به القاعده از شهر درنه (شمال شرقی لیبی) به منطقه «الفتائح» فرار کرده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟