ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توضیح‌سازمان‌بنادر درمورد غرق‌شدن‌کشتی‌شباهنگ

کد خبر: ۹۱۴۰۶۲
| |
10684 بازدید
معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی کشور، دلیل غرق شدن کشتی «شباهنگ» در آب‌های ساحلی جمهوری آذربایجان را آب‌گرفتگی اعلام کرد و افزود: تمام خدمه این کشتی باری نجات یافتند.
 
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، «جلیل اسلامی» افزود: کشتی باری ایران شباهنگ از مبدا بندر انزلی در آب‌های کشورمان به مقصد بندر ماخاچ کالای روسیه در حرکت بود.

وی گفت: این کشتی حامل بار کاشی بود و در حدود ۲۳ مایلی بندر آستارای آذربایجان در آب‌های این کشور در منطقه لنکران دچار سانحه می‌شود؛ خدمه کشتی پس از آن درخواست کمک کردند و با توجه به نزدیکی کشتی به جمهوری آذربایجان، گروه امداد ونجات این کشور در محل حادثه حاضر و تمام خدمه کشتی را نجات دادند.

اسلامی گفت: از بین خدمه کشتی ۷ نفر ایرانی و دو نفر هندی هستند.

بعد از ظهر امروز (جمعه) موسسه دولتی دریانوردی جمهوری آذربایجان از غرق شدن کشتی باری «شباهنگ» جمهوری اسلامی ایران در آب‌های ساحلی جمهوری آذربایجان در دریای خزر خبر داد.

این کشتی باری بعد ازظهر امروز در نزدیکی بندر "لنکران " این کشور دچار سانحه شد.

بنا به گزارش موسسه دولتی دریانوردی جمهوری آذربایجان، در پی دریافت گزارش درباره سانحه این کشتی باری ایران، دو فروند بالگرد وزارت حوادث غیرمترقبه و یک فروند ناو گشت زنی نیروی مرزبانی جمهوری آذربایجان برای اجرای عملیات امدادی به محل حادثه شتافتند.

در نتیجه عملیات امدادی انجام گرفته تمامی ۹ خدمه «شباهنگ» نجات داده شده، ولی این کشتی باری لحظاتی بعد در دریا غرق شده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار