کد خبر: ۹۱۳۲۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۰ 24 July 2019
هرچند می‌توان نان برگر را بدون انجام کار دیگری مصرف کرد اما برشته کردن آن باعث می‌شود تازگی و رطوبت اولیه آن تا حدودی به نان برگردد. برشته کردن معمولی باعث می‌شود که بیرون نان تا حدی خشک و شکننده شود ولی در این روش می‌توانید نان‌های نرم و تازه‌ای به دست بیاورید. بهترین روش برشته کردن نان برگر را در ویدیو تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: