صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

حاجی‌زاده: آخرین اخطار ساعت ۳:۵۵ بامداد داده شد

کد خبر: ۹۰۶۹۴۳
| |
15881 بازدید
فرمانده هوافضای سپاه گفت: همان لحظه‌ای که پهپاد جاسوسی رهگیری شد، هواپیمای جاسوسی دیگری با نام P-۸ نیز در نزدیکی آن در حال پرواز بود که حدود ٣٥ سرنشین داشت و می‌توانستیم آن را سرنگون کنیم، اما این کار را نکردیم.

به گزارش فارس، سردار حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه در جمع خبرنگاران تاکید کرد: آمریکایی‌ها به اخطار‌های ما توجه نکردند ضمن اینکه در همان لحظه‌ای که این هواپیما رهگیری شد، هواپیمای جاسوسی دیگری با نام P-۸ نیز در نزدیکی آن در حال پرواز بود که حدود ٣٥ نفر سرنشین دارد؛ می‌توانستیم آن را سرنگون کنیم، اما این کار را نکردیم.

وی افزود: در هفته قبل هم خود آمریکایی‌ها اعلام کردند که ایران به سمت ما شلیک کرده است و میخواست ما را سرنگون کند، در واقع آن تیر اخطار بود و آن‌ها باز بی توجهی کردند؛ اگر قرار بود هواپیمایشان را آن روز که MQ-۹ بود سرنگون کنیم، همان موقع می‌زدیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه تاکید کرد: ما از طریق مسئولین وزارت امور خارجه بار‌ها مراتب اعتراض خودمان را اعلام کرده ایم، تیر اخطار را شلیک کرده ایم، اما باز هم آمریکایی‌ها بنایی ندارند که به قوانین توجهی کنند و در چنین شرایطی مشخص است که ما واکنش نشان خواهیم داد.

سردار حاجی زاده ادامه داد: قرارگاه پدافند هوایی ارتش ۱۰ دقیقه قبل از شلیک یعنی ۰۳:۵۵ دقیقه بامداد دوبار اخطار می‌دهد و با توجه به اینکه وارد فضای کشور شد توسط یگان مستقر که متعلق به پدافند هوافضای سپاه بود مورد اصابت قرار می‌گیرد و در مجموع ۴ بار در ساعت‌های ۰۲:۰۵ بامداد دوبار و۰۳:۵۵ دقیقه دوبار دیگر اخطار دادیم که عین چهار بار هم توجهی نشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...