بازدید 16682
روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز»؛

چرا سیاست فشار حداکثری آمریکا، منجر به شورش در ایران نشد؟

مقامات آمریکایی‌ها بار‌ها اعلام کرده اند، با فشار حداکثری بر ایران، به دنبال فروپاشی اقتصاد ایران و راه اندازی اعتراضات خیابانی در شهر‌های ایران هستند تا از این طریق، مقامات ایرانی چاره ای جز پذیرش میز مذاکره و شروط آمریکا نداشته باشند. در همین رابطه، روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» در گزارشی عنوان کرده که ترامپ در مسیر استراتژی فشار حداکثری بر ایران ناکام بوده است.
کد خبر: ۹۰۲۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۸ 28 May 2019

مقامات آمریکایی‌ها بار‌ها اعلام کرده اند، با فشار حداکثری بر ایران، به دنبال فروپاشی اقتصاد ایران و راه اندازی اعتراضات خیابانی در شهر‌های ایران هستند تا از این طریق، مقامات ایرانی چاره ای جز پذیرش میز مذاکره و شروط آمریکا نداشته باشند.

به گزارش «تابناک»؛ در همین رابطه، روزنامه انگلیسی «فایننشال تایمز» در گزارشی عنوان کرده که ترامپ در مسیر استراتژی فشار حداکثری بر ایران ناکام بوده است.

این روزنامه انگلیسی نوشت: ایران در حال حاضر باثبات‌تر از سال گذشته است. مسأله‌ای که ممکن است موجب شگفتی دولت دونالد ترامپ باشد که سخت‌ترین تحریم‌ها را علیه سیاست‌های ایران در منطقه وضع کرده است.

ایرانیان سال گذشته نمی‌دانستند جنگ اقتصادی آمریکا ـ که ارزش پولشان را ۶۰ درصد کاهش داد ـ آن‌ها را به کجا می‌کشاند؛ اما در حالی ‌که دولت ایران تلاش می‌کند تا اوضاع اقتصادی را متعادل کند، مردم هم توانسته‌اند ثباتی را در اوضاع بی‌ثباتی پیدا کنند و سطح آسیب‌پذیری خود را کاهش دهند.

در واقع مقاومت و حصاری که ایران علیه افزایش تورم ایجاد کرده، کار را برای جنگ‌طلبان آمریکا که می‌خواهند کشور را به سمت تظاهرات خیابانی سوق دهند دشوار کرده است.

فایننشال تایمز در ادامه تأکید کرد، آمریکا درباره نارضایتی مردم از رهبران حکومت دچار اشتباه محاسباتی شد. شاید آمریکا از سوی گروه‌های اپوزیسیون گمراه شده است.

چرا  سیاست فشار حداکثری آمریکا منجر به شورش در ایران نشد؟

این روزنامه انگلیسی با اشاره به برخی اعتراض های داخل ایران، آن‌ها را کوچک و پراکنده ارزیابی و عنوان کرد که قشر کارمند و متوسط کشور با توجه به تحولات منطقه و واقعیت‌های زندگی، به دنبال تحقق انقلاب دیگری در کشور نیستند. مردم ایران نگران عواقب بروز شورش در داخل کشور هستند و اینکه به سرنوشت عراق، افغانستان و سوریه دچار شوند.

این نشریه انگلیسی با تأکید بر اشتباه محاسباتی آمریکا درباره ایران نوشت: واشنگتن تمام قدرت نفوذ غیرنظامی خود علیه ایران را روی مسأله اشتباهی سرمایه‌گذاری کرد، چون ایران از توافق هسته‌ای خارج نخواهد شد. ایرانیان ممکن است از رهبرانشان ناراضی باشند اما می‌دانند که آمریکا خیرخواه آن‌ها نیست. چطور ترامپ می‌تواند ناجی آن‌ها باشد وقتی ایران را ملت تروریست می‌خواند و خواستار پایان ایران می‌شود؟

فایننشال تایمز همچنین به تصمیم آمریکا برای پایان دادن به مهلت معافیت‌های نفتی ایران اشاره و عنوان کرد، نفوذ اروپا هم بر تهران از بین رفته است. به تعبیر این روزنامه انگلیسی، تنها ابزار باقی‌ مانده برای مجازات ایران، درگیری نظامی است که نه ترامپ و نه ایران برای آن آمادگی ندارد.

این نشریه انگلیسی همچنین به حمله اخیر علیه نفت‌کش‌ها در خلیج‌فارس اشاره کرد و با فرض اینکه ایران در این حادثه نقش داشته باشد، افزود: ایران از توان مقابله نظامی به روش نامتقارن برخوردار است.

فایننشال تایمز درگیری نظامی میان ایران و آمریکا را پرخطر و فرسایشی توصیف کرد و به مذاکره میان دو کشور به‌ عنوان یک ‌راه حل بهتر از جنگ اشاره کرد و افزود: اما مذاکره زمانی صورت خواهد گرفت که ایران به آمریکا ثابت کند، می‌تواند مقابل تحریم‌های فلج‌کننده‌ی این کشور دوام بیاورد و به کسب‌وکار کشورهایی که در منطقه، آمریکا را علیه ایران تحریک می‌کند خسارت بزند. در این صورت آمریکا بدون شروط دوازده‌گانه خود با ایران سر میز مذاکره می‌نشیند.

این نشریه انگلیسی در پایان عنوان کرد، هر چقدر زمان ببرد، مذاکره میان ایران و آمریکا امری اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل