ته چین؛

طرز تهیه رولت گوشت فیله گوسفندی

کد خبر: ۸۹۷۰۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 07 May 2019
تعداد بازدید : 5795
بازدید 14683
رولت روشی از تهیه انواع غذا و شیرینی است که معمولاً مواد در میان یک ورق تهیه شده از مواد مختلف از خمیر یا گوشت ریخته می‌شود و سپس این ورق گرد می‌شود و پس از آماده شدن، این رولت برش می‌خورد. رولت گوشت «فیله / Tenderloin» گوسفندی یکی از لذیذترین رولت‌های گوشتی است که می‌توانید طعمش را تجربه کنید. طرز تهیه این غذای خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری