کد خبر: ۸۹۴۸۳۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ 28 April 2019

مواد لازم:
دویست و بیست و شش گرم پنیر خامه‌ای
صد و نود و هشت گرم خامه مارشملو
یک قاشق غذاخوری آب پرتغال
سیصد و نود و شش گرم پوره کدو حلوایی
یک چهارم پیمانه شیره درخت افرا
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
نصف قاشق چای‌خوری جوز هندی
یک قاشق غذا‌خوری عصاره پرتغال
نان شیرینی ترد و زنجبیل‌دار

 

 

پارافه‌ یک نوع دسر چند لایه است که به صورت سرد سرو می‌شود. پارافه را معمولا با خامه و تخم‌مرغ درست می‌کنند ولی در ایالات متحده از بستنی، خامه، ژله و میوه‌های مغزدار نیز برای درست کردن آن استفاده می‌شود. طرز تهیه پارافه کدو حلوایی را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha: