ته چین؛

تکنیک تیز کردن چاقوی آشپزخانه

کد خبر: ۸۹۲۰۹۲
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸ 18 April 2019
تعداد بازدید : 5467
بازدید 16035
همه چاقوها پس از مدتی استفاده کند می‌شوند. وقتی این اتفاق می‌افتد دو گزینه وجود دارد، یا اینکه آن‌ها را دور انداخت یا اینکه آن‌ها را تیز کرد. برخی فکر می‌کنند که تیز کردن چاقو کار ساده‌ای است و تنها کافیست آن را روی سنگ چاقو تیز‌کُن بکشند. اما این کار به این سادگی‌ها نیست و نیاز به دانستن قلق و روش درست خود را دارد. در غیر این صورت چاقو به خوبی تیز نخواهد شد یا پس از مدت بسیار کوتاهی مجددا کند خواهد شد. در این ویدیو فراخواهید گرفت که چگونه به شکلی درست چاقوها را تیز کنید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط