بازدید 9922
امیر خجسته در گفت وگو با «تابناک»؛

بانک‌ها به جای حسابرسی، حساب سازی می‌کنند/ بانک مرکزی باید پاسخگوی تخلفات بانک‌های خصوصی باشد

بار دیگر در روزهای اخیر، موضوع رسیدگی به تخلفات بانکی در قوه قضاییه داغ شده و این روزها، پرونده بانک سرمایه توسط قوه قضاییه در دادگاه در حال بررسی است. برخی مدیران و متخلفان سیستم بانکی کشور نیز در حال محاکمه هستنند.
کد خبر: ۸۸۱۹۶۳
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۰ 22 March 2019

بانک‌ها به جای حسابرسی، حساب سازی می‌کنند/ بانک مرکزی باید پاسخگوی تخلفات بانک‌های خصوصی باشدبار دیگر در روزهای اخیر، موضوع رسیدگی به تخلفات بانکی در قوه قضاییه داغ شده و پرونده بانک سرمایه در قوه قضاییه و دادگاه در حال بررسی است، به گونه ای که برخی مدیران و متخلفان سیستم بانکی کشور نیز در حال محاکمه هستند.

به گزارش «تابناک»؛ چند سالی است، موضوع تخلفات بانکی در کشور مطرح است و برخی افراد به واسطه رانت و نفوذشان در هیأت مدیره های بانکی، توانسته اند در مدت کوتاهی به سودهای کلان برسند؛ اما موضوع رانت خواری تنها پرونده موجود در خصوص تخلفات بانکی نیست و بررسی ها نشان می دهد موضوع فراتر از رانت خواری است.

بنا بر این گزارش، در سال های اخیر، به واسطه برخی مجوزهایی که از سوی بانک مرکزی به برخی از بانک ها داده شده، بانک های خصوصی و برخی مؤسسات مالی قارچ گونه رشد کرده اند و به واسطه نظارت ناکافی از سوی بانک مرکزی، این بانک ها به جای اینکه به وظیفه اصلی خود بپردازند، با جمع آوری سرمایه های مردم به کارهای دیگری روی آورده اند.

علاوه بر اینکه بسیاری از این مؤسسات و بانک های خصوصی، بیشترین تمرکز خود را بر بنگاهداری گذاشته اند ـ بنا بر ادعای برخی نمایندگان مجلس ـ اغلب بانک های خصوصی به مسائل دیگری از جمله حساب سازی و سود ده جلوه دادن و جذب سرمایه های غیر مشروع نیز پرداخته اند.

بیشتر بخوانید

امیر خجسته، رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفت و گو با تابناک درباره این موضوع اظهار داشت: فراکسیون به صورت جدی به موضوع بانک های خصوصی در کشور و نحوه اداره آنها ورود کرده و از بانک مرکزی در خصوص این موضوعات نیز توضیح خواسته است.

این نماینده مجلس گفت: تخلفات گسترده ای در برخی بانک های خصوصی از جمله بانک گردشگری، بانک آینده و بانک اقتصاد نوین و چند بانک دیگر دیده شده است. به همین دلیل، ما به حسابرسی از این بانک ها پرداخته و از بانک مرکزی پرسیده ایم چرا بانک های ما به جای حسابررسی بانک ها حسابداری می کنند؟ بانک ها به دلیل فرار مالیاتی شان، سودهای کلان از مردم گرفته اند و تخلفات آنها نیز در هیچ جایی ثبت نشده است، لذا برنامه ای را در فراکسیون شروع کرده ایم که بر مبنای اطلاعات موجود، بر بانک مرکزی نظارت خواهیم کرد.

وی در ادامه یادآور شد: مشکل بانک های ما عدم نظارت است. بانک های خصوصی ادعا دارند، تحت نظارت هیچ جایی نیستند و به همین دلیل، هر کاری دلشان خواست می کنند. متأسفانه شرکت های حسابرسی نیز در فکر سرپوش گذاشتن بر تخلفات بانک ها هستند. ما می خواهیم شرکت های حسابرسی و بانک مرکزی ـ که مسئول این نا بسامانی ها هستند ـ بررسی کنند تا مشخص شود، چرا ورود جدی به موضوع نکرده اند تا بانک ها هر طور دلشان می خواهد عمل کنند؟!

وی گفت: بانک های ما در حال حاضر بانکداری نمی کنند و تنها به فکر بنگاهداری هستند. البته تخلفات دیگری نیز انجام می دهند که مربوط به عملکرد سازمان حسابرسی و بانک مرکزی است که به وظایف خود عمل نمی کنند و متأسفانه به جای حسابرسی حساب سازی می کنند، یا برای فرار مالیاتی و نشان دادن سود واهی در بازار تخلفات گسترده ای کرده اند که به زودی گزارش کاملی از آن منتشر خواهد شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۳
یک عده هزاران میلیارد تومن سرمایه ی بانک ها را برداشتند و سکه و دلار و زمین خریدند و با یک تومنش صدها تومن سود به جیب زدند و برای رد گم کنی بازارها را به هم ریختند
کدوم شرکت حسابرسی هست که به وظایفش درست عمل کنه .حسابرسا خودشون پیشنهاد حساب سازی میدن.
گواهشم اینه این همه اختلاس شده یک بار یه شرکت حسابرسی یا یک ارگان رسیدگی مالی نه پاسخگو بوده نه حتی ازش شکایت شده تو این چهل سال حتی یکبار یه حسابرس محکوم نشده یه گزارش حسابرسی مردود یا عدم اظهار نظر ارائه نشده همه حسابرسا فقط به فکر پر کردن جیب خودشون هستن
بانکهای ایران از بدترین بانکهای جهان ، ثروتمندترین بانک زمین منظومه شمسی هستند.
مسول بانک مرکزی آن زمان را به دادگاه بیاورید و به خاطر قصور در بازرسی محاکمه کنید :
به واسطه نظارت ناکافی از سوی بانک مرکزی، این بانک ها به جای اینکه به وظیفه اصلی خود بپردازند، با جمع آوری سرمایه های مردم به کارهای دیگری روی آورده اند.
متاسفانه یک بانک زده اند و با جمع اوری منابع مردم مشغول تخریب همه بازارها از مسکن گرفته تا ارز و طلا هستند باید این بانک ها در هم ادغام و موقتا ملی شوند که پس از اصلاح ساختار مجددا سهام انها در بورس عرضه شود البته اصلاح ساختار بانکها بدون اصلاح ساختار بودجه کشور نا ممکن است چون کسری بودجه به سمت منابع بانک ها می رود
داداش از بانک مهر اقتصاد یا از بانک انصار چه خبر؟
اینقدر منتشر شده ... باز هم منتشر بشه... منتشر شدن که نباید نتیجه باشد... همانهایی که منتشر شد را پیگیری کن.
بانك آينده تكليفش چيه؟ لطفأ خبررسانى كنيد.
وقتی اداره امور مالیاتی نتواند مالیات از بانکها بگیره و بانکها با کمک حسابرسهاحسابسازی می کنند چگونه امور مالیاتی میتونه به حسابهای مودیان دسترسی داشته باشه و صحت و سقم اظهار نامه ها رو ثابت و تأیید کنه
بانک مرکزی دنبال گران کردن اجناس و نمایش پائن اودن نرخ دلار است و این یعنیخوابیدن اقتصاد و و بیکاری مردم و دخالت رر بازار و ناتوانی مردم در خرید .ابزاری که 5 هزار تومان بود الان 100هزارتومان ما می خریم و این بانک مرکزی به دروغ دلار را نماش می دهد درصورتی که جلوی کار و واردات را گرفته این بدترین دوران است
اگر زورتون به گردن کلفتها وسلطان ها رسید شاید....................
آنچه از دست بانک مرکزی بر می آید، با رعابت و طبق قوانین بانک جهانی میباشد.
این خود سبب میشود هر آنکس که بیشتر نقدینگی در اختیار دارد حرف آخر را بزند. بانکهای خصوصی که کلیه سپرده های مردم را در اختیار خود دارند و تا چندین برابر آنرا میتوانند با اعتبار در بازار ، سرمایه ریزی برای خرید و فروش (دلالی) و دلالی های ورود کالا از خارج ...(مراوده با بانکهای خارجی LC) را کرده و در اختیار خود دارند و این اختیار را هم بصورت انحصاری بکار میگیرند، بانک مرکزی با هر قدمی چه به راست یا چپ بجلو یا بعقب فقط و فقط در خدمت بانکهای خصوصی قرار خواهد گرفت. تنها راه درمان لغو کلیه بانکهای خصوصی اعم از متعلق به سرمایداران وو یا هر ارگانی که تحت قدرت و دسترسی خصوصی و خصولتی ها باشد میباشد. در غیر اینصورت کشوری را اعم از آمریکایی یا اروپایی آسیایی را بلعیده
چرا نمایندگان دیگر مجلس در حد رسیدگی به تخلفات روسای بانک مرکزی با این نماینده همکاری نمی کنند.؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل