بازدید 16102
مرور روزنامه‌های چهارشنبه هفدهم بهمن ماه؛

گم ‌شدن سلطان خودرو در مجمع‌السلاطین بازار/آیا آمریکا برنامه نظامی برای مهار ایران دارد؟ /رئیس جمهور از جامعه پزشکی دلجویی کند! /قدرت مجازی مردم و نزاع حقیقی در دنیای امروز

سکوت نفتی زنگنه و انتقاد او از کیهان، اینستکس ترک در دیوار تحریم ترامپ؟!، سخنان دوگانه ضرغامی درباره فیلترینگ، زور مجلس به فدراسیون فوتبال می‌رسد؟، ورود پلیس به ساماندهی زباله‌گردها، FATF مداخله یا ضرورت، جزر و مد‌های غیر برجامی یک رابطه، عیسی کلانتری در دادسرا، مثلث بحران بولیوارها، مذاکرات پینگ پونگی برای آینده سوریه، هشدار صریح شمخانی به ماجراجویی رژیم صهیونیستی، چهار لایه آشفتگی در ارائه خدمات دولتی و رفاهی و از گوادالوپ تا ورشو؛ آیا آمریکا برنامه حمله نظامی دارد؟! از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه امروز شده است.
کد خبر: ۸۷۶۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۵:۱۶ 06 February 2019

سکوت نفتی زنگنه و انتقاد او از کیهان، اینستکس ترک در دیوار تحریم ترامپ؟!، سخنان دوگانه ضرغامی درباره فیلترینگ، زور مجلس به فدراسیون فوتبال می‌رسد؟، ورود پلیس به ساماندهی زباله‌گردها، FATF مداخله یا ضرورت، جزر و مد‌های غیر برجامی یک رابطه، عیسی کلانتری در دادسرا، مثلث بحران بولیوارها، مذاکرات پینگ پونگی برای آینده سوریه، هشدار صریح شمخانی به ماجراجویی رژیم صهیونیستی، چهار لایه آشفتگی در ارائه خدمات دولتی و رفاهی و از گوادالوپ تا ورشو؛ آیا آمریکا برنامه حمله نظامی دارد؟! از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه امروز شده است.

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز چهارشنبه هفدهم بهمن ماه در حالی چاپ و منتشر شدند که سخنان وزیر نفت در نشست خبری روز گذشته با تیتر‌ها و عناوین مختلف در صفحات نخست بیشتر آن‌ها برجسته شده است. دیگر موضوع داغ روزنامه‌های امروز، مواضع اتحادیه اروپا و واکنش ایران به آن در کنار تحلیل‌هایی درباره کنفرانس ضدایرانی ورشو است که در گزارش‌ها و یادداشت‌هایی موضوع روز قرار گرفته است. سخنرانی رئیس جمهور در مراسم جایزه سالانه کتاب با عناوینی همچون دوران انسداد گذشته است نیز از دیگر موضوعات مورد توجه سردبیران روزنامه‌ها در صفحات نخست روزنامه‌ها شده است.

روزنامه شرق تیتر یک امروز خود «سکوت نفتی زنگنه» در کنار خبر وزیر نفت: تحریک می‌کنند حرف بزنیم، اما نمی‌زنیم را در صفحه نخست خو برجسته کرد و در بخشی از گزارش امروزش در این رابطه نوشته است: زنگنه بار دیگر بر موضع خود پافشاری کرد تا نشان دهد، اطلاعات نفت قابل فاش‌ کردن نیست، او گفت: ما نمی‌توانیم همه‌ چیز را به مردم بگوییم. مردم غریبه نیستند، اما آنچه منتشر می‌شود، تنها به گوش مردم نمی‌رسد، بلکه اسرائیل و اشرار منطقه و آمریکا نیز می‌شنوند.

روزنامه کیهان عنوان ۱۲ غلط زیادی اروپا به جای عمل به تعهدات برجام در انتقاد از بیانیه‌ دوازده بندی به نام «جمع‌بندی» درباره ایران را تیتر یک امروز خود کرد و در سرمقاله امروز خود به تحلیل تهدیدات ترامپ عیله ایران پرداخت و آن را دارای مصرف غیر ایرانی ارزیابی کرد.

روزنامه اعتماد، اما از زاویه‌ای دیگر نشست خبری وزیر نفت را برجسته کرد و با انتخاب تیتر توفان زنگنه از پاسخ وزیر نفت به منتقدانش خبر داد. این روزنامه همچنین در گزارشی با تیتر لایحه دو فوریتی تکمیلی دولت درباره FATF چیست؟ به گفته خود از سخنان رئیس جمهور در مجلس رمزگشایی کرده است.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشره در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

گم‌ شدن سلطان خودرو در مجمع‌السلاطین بازار
روزنامه ابتکار در گزارشی با عنوان گم‌ شدن سلطان خودرو در مجمع‌السلاطین بازار در شماره امروز خود نوشت: این روز‌ها خبر از سلطان‌های مختلف به گوش می‌رسد؛ یک روز سلطان سکه در صحنه خبر‌ها خودنمایی می‌کند و روز بعد سلطان قیر و خبر اعدامش به میان می‌آید. در بازار‌های مختلف که در آن‌ها سود زیاد و قابل توجهی وجود دارد، افرادی به فعالیت مشغول هستند که ثبات و نظم بازار را با چالش می‌کشانند و یک‌طرفه تنها برای سود خودشان بازی می‌کنند. حالا پس از کم‌رنگ شدن اخبار مربوط به سلطان سکه و قیر، زمزمه‌هایی از سلطان خودرو به میان آمده است.
گم‌شدن سلطان خودرو در مجمع‌السلاطین بازار/آیا آمریکا برنامه‌ای نظامی برای مهار ایران دارد؟ /رئیس جمهور از جامعه پزشکی دلجویی کند! /قدرت مجازی مردم و نزاع حقیقی در دنیای امروز
ماه گذشته خبری در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی دست به دست چرخید که نشان‌دهنده احتکار چند ده خودروی صفر بدون پلاک در یک پارکینگ بود که به نظر می‌رسید وجود این تعداد خودروی صفر از یک سلطان خودرو خبر می‌دهند. اما آیا سرنوشت سلطان خودرو هم مانند دیگر سلاطین خواهد بود؟ پیشتر، امیرحسن کاکایی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت در گفت وگو با روزنامه ایران، افزایش بی‌رویه قیمت و اتفاقات اخیر را در شکل‌گیری سلطان خودرو دخیل دانسته و گفته بود: «از زمانی‌که اختلاف بازار و کارخانه ایجاد شد، جریانی پدید آمد که توانست در مدت کوتاه بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان سود کند. حال این جریان و مافیا را نمی‌توان به راحتی متلاشی کرد و انتظار داشت که بازار شرایط آرامی به خود بگیرد. افزایش یکباره ۵ میلیون تومانی قیمت خودرو قطعا از جایی دیکته شده است، در غیر این‌ صورت یک خودرو در شرایطی که پیش‌فروش خودرو صورت می‌گیرد اینچنین گران نمی‌شود و سایر خودرو‌ها هم از این قاعده مستثنا نیستند. جریان فاسدی که در بازار خودرو شکل گرفته است به راحتی دولت را بازی می‌دهد و در این مدت سعی کرده با تناقض‌گویی‌هایی که در حوزه خودرو می‌شود بیشترین بهره را ببرد. سلطان بازار خودرو روز‌به‌روز بر دارایی‌هایش افزوده و صنعت خودرو بازیچه آن می‌شود. هر زمان که اختلاف قیمتی در هر کالایی به‌وجود بیاید خودبه‌خود فساد قدرتمند می‌شود». اکنون شاهد هستیم که سلاطین یکی پس از دیگری ظهور می‌کنند و بازار را دست می‌گیرند و مصرف‌کننده را به هر سویی که می‌خواهند می‌کشانند و این جریان نشان می‌دهد که داستان تنها به سکه، قیر و یا خودرو ختم نمی‌شود و باید منتظر شکل‌گیری سلاطین دیگر هم بود.


مهدی تقوی، کارشناس مسائل اقتصادی درخصوص شکل‌گیری سلاطین در بازار‌های مختلف ازجمله بازار خودرو به «ابتکار» می‌گوید: در شرایطی که اوضاع اقتصادی در کشور دچار تنش شده است، عده‌ای برای حفظ سرمایه و یا افزایش دارایی خود اقدام به خرید کالایی می‌کنند. به عنوان مثال در بازار خودرو افرادی خودرو‌هایی را پیش‌خرید می‌کنند و پس از مدتی اقدام به خرید و فروش به دیگر مصرف‌کننده‌ها می‌کنند.


اینکه چرا این گونه اخلال‌ها در جامعه پیش می‌آید و روز‌به‌روز هم افزایش پیدا می‌کنند، به این دلیل است که برخی از افراد اقلامی را احتکار می‌کنند و باعث افزایش قیمت آن کالا می‌شوند. ازطرفی دیگر هم به دلیل تولید کم و تقاضای زیاد در جامعه ما شاهد افزایش قیمت در بازار‌های مختلف هستیم. مجموعه این عوامل باعث افزایش قیمت کالا‌ها و نابسامانی در بازار‌ها می‌شود.

آیا آمریکا برنامه‌ای نظامی برای مهار ایران دارد؟
سعدالله زارعی در بخشی از یادداشت روز امروز کیهان با عنوان ترامپ، بن‌بست تهدید ایران نوشت: بر خلاف ظاهر اظهارات ترامپ، بیان او آکنده از نگرانی از جمهوری اسلامی بود. حدود دو هفته پیش از این، رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتی در واکنش به اظهارات چند مقام اطلاعاتی آمریکا، گفته بود ایران نفوذ روزافزونی در خاورمیانه پیدا کرده و سیاست‌های آمریکا در مهار آن پاسخ نداده است. اظهارات ترامپ که یکی دو هفته پس از پاسخ صریح منفی مقامات عراقی به درخواست او برای پیوستن به اعمال محدودیت‌های تجاری آمریکا علیه ایران صورت گرفته است، به نوعی تهدید عراق و حکومت آن نیز به حساب می‌آید. اما واقعیت این است که آمریکا با یک عراق یکپارچه مواجه نیست که پیام یکپارچه‌ای برای آن ارسال می‌نماید. عراق از نظر طیف‌بندی‌های داخلی حتی در بین شیعیان از تنوع زیادی برخوردار است و این چیزی است که سیاست آمریکا در عراق را با دشواری زیاد مواجه می‌کند. تلاش شکست‌خورده آمریکا در هتل بابل بغداد در جریان انتخاب روسای قوای عراق نشان داد که گاهی ساعت‌ها وقت واشنگتن صرف رسیدن به توافق با یک گروه می‌شود و حال آنکه در همان زمان یک گروه دیگر در حال گفت وگو با چند گروه دیگر برای همراهی بیشتر با ایران هستند.
گم‌شدن سلطان خودرو در مجمع‌السلاطین بازار/آیا آمریکا برنامه‌ای نظامی برای مهار ایران دارد؟ /رئیس جمهور از جامعه پزشکی دلجویی کند! /قدرت مجازی مردم و نزاع حقیقی در دنیای امروز
- برخلاف ظاهر قضیه، آمریکا اراده‌ای برای مهار نظامی ایران ندارد چرا که براساس تجربه حضور در «تنف» و «شمال رقه»، ایران در دفاع قاطع از خود تردیدی ندارد و به سرعت عمل می‌کند. واقعیت این است که ایران نیازی به استفاده از حتی همه نیرو‌های هوادار خود در عراق ندارد و با بخشی از آن هم می‌تواند نیرو‌های کم‌شمار آمریکا را در ۳۳ نقطه عراق در زمانی کمتر از یک ماه وادار به خروج از عراق کند. اما به فرض اینکه ایران ناگزیر به استفاده از نیرو‌ها و امکانات خود باشد این کار برای او سخت نیست همین اظهارات ترامپ به ما کمک می‌کند که به نام حفظ امنیت خود به پایگاه‌های آمریکایی در کشوری که رسما قرار است سکوی مهار و تضعیف امنیتی ایران باشد، حمله کنیم بدون آنکه آنان به دلیل ترس از آسیب‌های بزرگ‌تر در منطقه خلیج فارس و اقیانوس هند و دریای سرخ، جرأت حمله به نقطه‌ای دیگر داشته باشند؛ بنابراین اظهارات ترامپ در واقع مصرف ایرانی ندارد و از قضا به محکم‌تر شدن موضع ایران منجر می‌شود. ترامپ برای مصرف طرف عراقی از ادبیات تهدید علیه ایران استفاده کرد تا طرف عراقی از ترس افتادن در باتلاق جدید امنیتی، روابط با ایران به خصوص در حوزه امنیتی را کاهش دهد که این شدنی نیست چرا که امنیت امروز عراق همین اقدام ایران و آینده امنیتی آن نیز با امنیت ایران گره خورده است.

رئیس جمهور از جامعه پزشکی دلجویی کند!
حمید بهلولی طی یادداشتی که روزنامه شرق در شماره امروز خود منتشر کرده در مطلبی با عنوان جامعه پزشکی و سخنان رئیس‌جمهور درباره انتقاد‌های اخیر روحانی از جامعه پزشکی نوشت: صحبت‌های آقای روحانی در مراسم رأی اعتماد وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان موجب انتقاد‌های بسیاری از طرف جامعه پزشکی و پزشکان شد و انعکاس وسیعی پیدا کرد. همین که ۴۰ سال پس از انقلاب از زبان رئیس‌جمهور و در چنین جایگاهی چنین مطلبی بیان می‌شود، نشان‌دهنده وجود مشکلی واقعی یا ادراکی در نظام سلامت کشور، جامعه پزشکی، اهداف آموزشی پزشکی و دستاورد‌های آن است و البته انتقاد واضحی به سطح اجتماعی‌شدن نظام سلامت کشور محسوب می‌شود که پنج سال گذشته تحت مدیریت دولت خود ایشان و طرح تحول بوده است. سخنان ایشان متأسفانه مبتنی بر برداشت دقیقی از مکانیسم و فرایند نظام سلامت در کشور‌های پیشرفته نبود و تعمیم تجربه شخصی محدود با زمینه‌های متفاوت یا تفسیر یک فیلم اجتماعی بلند با دیدن یک فرم است. مطالبه اجتماعی‌کردن نظام آموزش پزشکی حرفی حق و کاملا با پشتوانه و علمی است که نباید آن را به وجهی دیگر بیان کرد. ریاست محترم جمهور اگر می‌خواهند بگویند باید نگاه اجتماعی را در آموزش پزشکی وارد کرد که البته این کار نیازمند ایجاد ظرفیت‌های بزرگ فرهنگی و اجتماعی در کشور و نظام سیاست‌گذاری کلان کشور است و زحماتی نیز قبلا توسط استادانی مثل دکتر علیرضا مرندی و دکتر اسماعیل اکبری و بسیاری از بزرگان دیگر کشیده شده است... .
گم‌شدن سلطان خودرو در مجمع‌السلاطین بازار/آیا آمریکا برنامه‌ای نظامی برای مهار ایران دارد؟ /رئیس جمهور از جامعه پزشکی دلجویی کند! /قدرت مجازی مردم و نزاع حقیقی در دنیای امروز
البته حرف درستی است ولی طراحی و اجرای آن نیازمند دانش عمیق و اطلاعات کافی و قابل استناد و تعهد سیاسی لازم، اجماع ملی و حوصله تربیت است. این‌جانب به عنوان کسی که نظام‌های سلامت در اروپا و انگلستان را تقریبا می‌شناسم و از تفاوت و مدل‌های آموزش سازمان‌های ناظر، میزان منابع اختصاص‌یافته و زمینه‌های زندگی و کار منابع انسانی، چون پزشکان در آن‌ها و تفاوت آن‌ها با ایران مطلعم و در دوره دفاع مقدس از نزدیک حجم فداکاری‌ها و زحمات بخش پزشکی و پزشکان را شاهد بوده‌ام، نحوه مقایسه ایشان و تعمیم آن را خالی از اشکال نمی‌بینم و مثال‌های ایشان اگرچه با دغدغه‌ای قابل‌اعتنا همراه است، اما با توجه به حجم کار پزشکان در کشور‌های مختلف و نکته‌های فنی تقریبا صحیح نیست. ضمنا اولا شایسته‌تر بود که بین دو دوره دهه‌های اول انقلاب و زحمات فراوان و فداکاری‌های بزرگ کادر پزشکی کشور با دوره اخیر که آسیب در حوزه نظام پزشکی در کنار آسیب در بخش‌های دیگر روی داده است، تفاوت قائل شد و آسیب‌های نظام پزشکی کشور در سال‌های اخیر را آسیب‌شناسی عالمانه کرد. ثانیا نباید همه را به یک چشم دید و زحمات خیل عظیم پزشکان خدوم و خادم را با غفلت بی‌اعتبار کرد. ثالثا باید کیفیت خدمات را با تحلیل زمینه‌های کار پزشکان و حجم کار آن‌ها و مشکلات معیشتی آن‌ها در شرایط موجود و مبتنی بر قاعده و نه استثنا دید. رابعا صنف پزشکی را باید با صنف روحانیت که در جنبه فضیلت‌گرایی و معنویت کار شباهت‌های نزدیکی دارند و معمولا مقایسه می‌شوند، در درون خویش مقایسه کرد و منصفانه‌تر سخن گفت. خامسا قبل از ایراد این سخنان درباره هر حوزه فنی و تخصصی‌ای باید مقداری بیشتر درنگ کرد و درباره اجتماعی‌کردن آموزش پزشکی مقداری بیشتر مطالعه کرد یا از مشاوران مطلع بیشتر بهره برد. به نظرم جا دارد مقام ریاست‌جمهور که حفظ شأن و اعتبار ایشان حفظ شأن و اعتبار کشور است، از جامعه پزشکی کشور برای نحوه بیان خود بزرگوارانه و شجاعانه دلجویی کند و با تقدیر از زحمات جامعه پزشکی در سال‌های بعد از انقلاب، اجتماعی‌شدن بیشتر آموزش پزشکی و کمک و مساعدت جامعه پزشکی کشور در این مسیر را با نگاه عالمانه طلب و پیش‌نیاز‌های آن را فراهم کند.

قدرت مجازی مردم و نزاع حقیقی در دنیای امروز
وحید عابدینی، پژوهشگر مسائل بین‌المللی طی یادداشتی در روزنامه ایران که بخشی از آن را به اجلاس ضد ایرانی ورشو و اظهارات ترامپ و وزیر امور خارجه او درباره ایران اختصاص داده، با اشاره به ظرفیت فضای مجازی و نزاع حقیقی در دنیای امروز در بخشی از یادداشت خود نوشت: امروز اهمیت شبکه‌های مجازی برای انتقال پیام بین ملت‌ها برای هیچ کسی پوشیده نیست. اما آیا ایران می‌خواهد از آن برای پیشبرد اهداف خود استفاده کند؟ اگر آری بیش از هرچیز باید به مردم خود اعتماد کند. شبکه‌های مجازی بیش از آنکه زمین بازی دولت‌ها و مقامات رسمی باشند جولانگاه مردم عادی هستند. اینجاست که هر فردی با هر سطح دانش و توان فکری صرفاً با داشتن یک حساب کاربری و یک گوشی تلفن همراه می‌تواند حرف خود را بزند و صدای خود را بلند کند و اتفاقاً بیش از بسیاری از سیاستمداران شنیده شود. متأسفانه با فیلترینگ بخشی از شبکه‌های اجتماعی از قدرت فضای عمومی ایران کاسته شده است که بتواند در صحنه افکار عمومی دنیا در مورد منافع خود با دیگران سخن بگوید و از حقوق خود دفاع کند. فیلتر بودن توئیتر و فیس‌بوک موجب شده که ایرانی‌ها نتوانند صدای واقعی خود را در دنیا داشته باشند و این فضا جولانگاه جریان‌های سازمان یافته وابسته به نهاد‌های امنیتی غربی و عربی شده است.
گم‌شدن سلطان خودرو در مجمع‌السلاطین بازار/آیا آمریکا برنامه‌ای نظامی برای مهار ایران دارد؟ /رئیس جمهور از جامعه پزشکی دلجویی کند! /قدرت مجازی مردم و نزاع حقیقی در دنیای امروز
چهل سال پس از انقلاب مردمی سال پنجاه و هفت اینک باز هم باید به آن توان مردمی رجوع کرد. اگر می‌خواهیم فضای ایران هراسی بشکند، اگر می‌خواهیم حامیان ایران در جای جای دنیا قدرت بگیرند و اگر می‌خواهیم بازی سیاسی و روانی را از دست دشمنان ایران بگیریم ناچاریم بازهم از مردم کمک بخواهیم. این مردم هستند که با حضورشان در شبکه‌های مجازی می‌توانند صدای واقعی منافع ملی باشند. اگر مردم واقعی در این فضا فعال شوند نیاز به هیچ ارتش سایبری نیست و هیچ کسی نه می‌تواند آن را مسدود کند و نه جلو قدرت آن را بگیرد. برای این مهم باید به مردم اعتماد و این قدرت محبوس را آزاد کرد. برای این کار باید هرچه سریع‌تر فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی بخصوص توئیتر، فیس‌بوک و یوتیوب برداشته شود تا مردم ایران بتوانند با مخاطبان خود در دنیای امروز حرف بزنند و منافع خود را تشریح کنند. در شرایط فعلی با ورود ناقص شبکه‌های اجتماعی بخصوص فراگیری استفاده از تلگرام، تهدید‌های شبکه‌های اجتماعی برای کشور عملی شده، ولی کشور نمی‌تواند از فرصت‌های آن بدرستی بهره بگیرد. ارتش اصلی ایران همین مردمی هستند که چهل سال است کشور را از گردنه‌های مهیب گذرانده‌اند و امروز نیز آن‌ها هستند که بهتر از هر کسی می‌توانند از منافع ملی خود در این عرصه جدید جهانی دفاع کنند. اگر به مردم اعتماد شود و این قدرت مردمی آزاد شود، روز کنفرانس ورشو می‌تواند به روز صف آرایی دولت‌ها در برابر ملت‌ها تبدل شود؛ دولت‌هایی که با جنگ و تحریم و تهدید بر خلاف مسیر دنیای امروز و جهانی شدن فرهنگ و اقتصاد و ارتباطات شنا می‌کنند و مردمی که با ابزار جهانی شدن به هم پیوسته‌اند و برای آینده‌ای مبتنی بر صلح و گفت وگو می‌کوشند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۵۰
خودرهای کشف در انبار ها چی شد خبری از سروصدای نیست
خبر،رییس جمهور ار جامعه پزشکی دلجویی کند، یعنی چه؟
بنظر بنده با بالا بردن حجم ورودیهای دانشجویان پزشکی می بایست این صنف هم همانند دیگر رشته های دانشگاهی از انحصار خارج شود
حق کاملا با آقای زنگنه است! با شکست برجام (که آرزوی اولیه دلواپسان بود) ایران دوباره دچار بحران و فلاکت اقتصادی شده و هیچ راهی گریزی هم ندارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
بقول اون سریال شما جیب ما رو نزن نمی خواد خودتون رو فدای ملت کنید.
برخی وقتی رأی می آورند از جمهوریت دم می زنندوقتی هم که توسط رأی همین مردم کنار گذاشته می شوند اصل جمهوریت را زیر سؤال برده و مردم را دارای تشخیص نمی دانند.
جالب است چه دارای قدرت باشند و چه نباشند تنها طلبکارند.
"رئیس جمهور از جامعه پزشکی دلجویی کند!"

ما ظرفیت انتقاد نداریم حتی اگر پزشک باشیم . تصور میکنیم پزشکان موجوداتی فرا انسانی هستند که هرچه درآمد داشته باشند حقشان است چون فکر میکنیم فقط آنها رنج تحصیل را داشته اند . هاله تقدس بر آنها کشیده ایم و تصور میکنیم هیچکس حتی رئیس جمهور هم حق انتقاد ندارد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
انتقاد با حرف نادرست به منظور جلب افکار عمومی و پرت کردن حواس از اشتباهات خود و اطرافیان تفاوت دارد. جامعه پزشکی خودش دلجوی مردم بوده و هست و نیازی به دلجویی شما ندارد. وانگهی اگر نمی فهمی که تقسیم وظایف یعنی چی پس لطف کن دفعه بعد که عمل جراحی لازمت شد، برو به نگهبان بیمارستان بگو بیاد
عملت کنه
ناشناس
| Germany |
۱۴:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
اگر ریس جمهور یک حرف حسابی زده باشه، همین هست. واقعا جامعه پزشکی شده یک جماعت تافته جدا بافته. چه فرقی بین یک پزشک و دکترای رشته های دیگر هست. پزشکان با منت ویزیت می نویسند و هنوز طلبکارند از مردم
تا درکشور ما کسانی هستند که همیشه به غرب بدهکارند باید غربیها همیشه از ما طلبکار باشند.
اینان چون قیاس به نفس می کنند ، و معتقدند آدم باید بدهکار باشد می گویند:اگر به غرب بدهکار نباشیم پس به شرق بدهکار باشیم؟!
سلطان خودروها گم نشده اند بلکه مدیر عاملان 6 ساله دولت روحانی هستن که کسی یارای تغییرشان را ندارد از باند کارگزارن حمایت میشوند
چرا تحلیل صداسیمایی میکنی اگه آمریکا وارد جنگ شه دیگه تعداد کم نیرو نداره که خودتونم میدونین
چرا نظام پزشکی ما بر اساس درمان محوری تعریف شده است . تحقیق ، پژوهش ، مهمتر از همه آموزش جهت آگاهی جامعه به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری ها چه جایگاهی در نظام سلامت دارد . هزینه پیشگیری بسیار بسیار کمتر از هزینه های درمان است .
رئیس جمهور ظاهرا فرمودند که دوران انسداد گذشته است ولی در واقع انسداد، میدان دادن به مدیران بی ناکارامد تنها دستاورد دولت آقای روحانی بوده است که از بالا تا پایین ساری و جاری است و من خودم شاهد این امر در دستگاههای دولتی هستم که افراد یک مدرک به اصطلاح phd گرفته اند چگونه به مدیریت های چند لایه گمارده می شوند و ضمن در اختیار گرفتن به ناحق کلیه امتیازات نه تنها هر گونه مخالفتی را سرکوب می کنند بلکه اصلا اجازه صحبت به کسی نمی دهند
يك هفته بعد از برجام موشك پراني كرديم
میگویند ایران بهشت پزشکان است همینه که نه اجازه فیلم کمدی در مورد پزشکان داده می شود و نه حتی رئیس جمهور حق دارد نقدی بر آنان کند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
اگه ایران بهشت پزشکان هست چطور خارجی ها علی رغم دید بد به کشور کم کم دارند برای درمانهای مختلف به ایران می آیند،و چرا به پزشکان خودشان مراجعه نمیکنند.چرا خیلی از پزشکان به استرالیا و آلمان و ...مهاجرت میکنند و رنج مهاجرت را میپذیرند که حقوق بین ۱۰تا۱۲هزار دلار بگیرند.
روحانی از جامعه پزشکان دلجویی کند که با ناز ونعمت زندگی می کنند بعد از کارمند وکارگر بدبخت دلجویی نکند که حقوقش را نمی داند بابت کرایه خانه یا قسط یا گوشت و..و..و..و.. خرج کند وکمرش داره زیر این مشکلات خورد می شود....
جامعه پزشکی در حالی که می توانند کمک حال مردم در کاهش آلامشان باشند به کسانی تبدیل شده اند که با گران فروشی کار بر مردم اجحاف می کنند. در حالی که با پول همین مردم به ایجا رسیده اند. چرا باید روحانی از آنها دلچویی کند. در حالی که همه ساله برابر با در صد حقوق کارگر در آمد آنها نیز زیاد می شود. شما حصاب کنید که یک فرد با 15 درصد افزایش در حقوق در ماه جه مقدار بر در آمدش اضافه می شود و یک پزشک با افزایش 15 درصدی به ویزیتش چه قدر
به انحصار در جامعه پزشکی پایان دهید مردم توان مراجعه به دندانپزشکان و بسیاری دیگر از پزشکان را ندارند مناطق محروم به پزشک متخصص ،سونوگرافی و .. اساسا دسترسی ندارد وقتی هزاران بیکار در رشته های دیگر داریم چرا پزشک کم داریم این یعنی انحصار وجود دارد به مدیریت پزشکان پایان دهید پزشک باید معالجه کنه نه مدیریت .هر روستا باید یک یا حتی بیشتر دندانپزشک داشته باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
انحصار در جامعه پزشکی!!!! یعنی اگه شما یا هر فرد دیگری اگه خیلی خوب درس بخونه نمیتونه پزشک بشه؟ یا حتما باید از قشر و طبقه خاصی باشید!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
آخه خیال کردی وجود پزشک مثل وجود تو اینقدر بی فایده است که برای کسانی مثل تو در هر روستا دوتا دندانپزشک بزارن
کم کم دارم به خودم هم شک می کنم که شاید من هم سلطان یک چیزی هستم وخبرندارم.وجوداین همه سلطان ناشی ازکم کاری دولت و دیگر قواست که باعث شده کشورعزیزمان ایران تبدیل به بهشت خلافکاران وکلاهبرداران شود واین واقعیت تلخ مایه آبروریزی است که به شدت به اعتبارایرانیان درسراسرجهان خدشه وارد کرده است.
جامعه پزشکی عموما دلال ساختمانند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
با سلام ،من خودم پزشكم باور كنيد هر انچه در مورد پزشكان ميگويند كاملا" صحيح درسته!!!
چرا برخیها کار نمیکنند و حقوق میگیرند یعنی فقط حرف میزنند و حقوق بالا و میلیونی میگیرند و یک عده بدبخت هم جان میکنند تا حقوق ناچیزی بگیرند مسئله اینست...
بادرود:واقعاشرم بادبر این همه سلطان (سکه ،،گوشت،قیر ،زهرمار......)درشرایطی که دربعضی جاهای استان سیستان مردم برای نان شب محتاج هستند ،بخداسوگند اگرچنین عده ای دست ازاین اعمال ماننداختلاس ،احتکار،رشوه،نزول برندارندبااطمینان وباآه وناله دل نیازمندان بایدسلاطین منتظرنذول بلایی خانمان سوزباشیم (نرودمیخ اهنین برسنگ )
حرف آی روحانی در مورد جامعه پزشکی کاملا بحقه
مردم ایران با رئیس جمهورشان هم عقیده اند و یک حرف میزنند میگویند چرا باید درآمد یک پزشک 300 برابر یک کارمند یا یک کارگر باشد مگر در کشورهای دیگر اینچنین است مگر کارگر یا کارمند کم زحمت میکشند که پزشکان خود را تافته جدا بافته میدانند
پس چی فکر کردی که این گروهک های مرزی حمله می کنند بعد از خروج برجام برای چی هست و از کجا امدند
اوف بر این جامعه پزشکی
پزشک کسی است که افرادی را که شما در پیشگاهشان خم میشوید روی تخت عمل دراز میکند.باید بفهمید پزشک بودن متفاوت بودن است.پزشک نجار و بقال و چغال و آهنگر و سیاستمدار و وکیل و فوتبالیست نیست.جایگاه پزشک فقط پزشک است.به کسی که شما ازش دستور میگیرید ما دستور میدهیم این را بفهم
یک کارگر با شغل بسیار سخت باید ماهی 1 میلیون و 400 حقوق بگیرد بدون امنیت شغلی! ولی یک دندانپزشک ماهی 200 میلیون تومان ! به این میگن عدالت ! کارگر هفته ای 44 ساعت کار سخت. پزشک هفته ای 16 ساعت کار سبک !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
چرا شما نمیری از این کارهای سبک انجام بدی و چند صد میلیون بگیری؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
معنی عدالت این نیست کا درآمد همه یکسان باشد.اهمیت شغل افراد متفاوت است و این تفاوت بر اساس اینکا هر شغلی را چه کروهی از مردم میتوانند انجام بدهند چقدر به ان شغل نیاز وجود دارد فقدان ان شغل قدر خسران ایجا میکند چقدر برای ان شغل باید زحمت کشید میزان مسئولیت ان شغل چقدر است میزان خطرات ان شغل
چقدر است و سایر فاکتورها است.حالا ببن کارگرب و دکتری مقایسه کن.تا بحال شنیدی یک کارگر را به دیه شغلی محکوم کنند؟
آقای سعد الله زارعی سخنان بزرگان در مورد آمریکا را فراموش کرده است! مطلب مهم استخراج شده ا ز سخنان بزرگان این است که آمریکا سیاسی کار است اگر میگوید تحریم جواب نداده یعنی میخواهد بهانه حمله را جور کند اگر میگوید نفوذ ایران در خاور میانه زیاد شده است یعنی داردبرای برنامه های نظامی برنامه ریزی میکند و نباید از هر گونه اقدام آمریکا غافل شد من نمیدانم این کارشناسهای علوم سیاسی را از کجا می آورید؟؟؟ کسانی که میگویند ترامپ فقط یک تاجر است سخت در اشتباهند !!!
بسیاری از مردم لیاقت برخورداری از خدمات پزشکی را ندلرند.
از تمام خدمات پزشکی که بهپ برخی نردم نمک نشناس کرده ام پشیمانم
مردم ایران از احساس پزشکان نسبت به خودشان اطلاع ندارند.اگر به چرائی مهاجرت گسترده پزشکان به خارج فکر کنید واینکه حاضرند در خارج از کشور رانندگی کنند ولی برای مردم ایران طبابت نکنند متوجه تنفر انها میشوید
نظرات مردم نشان میدهد عموم مردم مردمی قدرتاشنلس بی ادب بی فرهنگ حسود تنگ چشم است
تیتر روزنامه شرق بسیار مغلطه آمیزه ! توضیح هم دادند که مردم محرمند ولی بیگانگان که محرم نیستند و حرفهای مرا آنها هم می شنوند.
این همه خبر اینجا هست ولی تا اسم پزشک میاد کهیر تابناک فوران می کنه
عموی بنده دندانپزشک است .عملا تبدیل به بانک متحرک شده به طوری که از 1 میلیون تا 100 میلیون در لحظه با معرفی بستگان درجه یک خود وام از 1 تا 3 سال می دهد.بر عکس شوهر خاله من معلم است و در پنجم هر ماه باید برای او کلاه دست بگیرند.واقعا که نمی دانم چرا خودکشی نمی کند تا فامیل راحت شن.
شعار نظام پزشکی
دریافتی هر پزشک == درآمد یک کارخانه
آن به اصطلاح سلاطینی که اعدام شدند سلطان نبودند که اگر واقعا سلطان بودند اعدام نمی شدند ، سلطان می خواهید سلاطین فساد بانکی بانک سرمایه که با پرونده های قطور و با هیاهوی رسانه ای محاکمه می شوند ، بعد با وثیقه ی ده میلیاردی و در بهت رسانه ای آزاد !
سلاطین زیاد شدند و به شدت رو به افزایش است . بهتر است بزرگان یک فکر اساسی بکنند.
تابناک سانسورچی
هاشمی وزیر بهداشت استعفا داد تا شکست نزدیک طرح تحول را گردن دولت بیندازد.دولت هم جاخالی میدهد تا با فرافکنی گردن پزشکان بیندازد.این وسط مردم ساده لوح بازی میخورند.
قشر محترم پزشکان فراموش نکنن با پول بیت المال به اینجا رسیدین و تحصیل کردین در نتیجه هیچ منتی نیست اگر در خارج تحصیل می کردی باید هزاران دلار از جیب باباجون خرج می کردین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
طرح شهرستان میبرنمون ارائه خدمت با قیمت پایین تر انجام میدهیم .تحصیل رایگان نیست
سلام.من خوددم پزشک وبا افتخار آمپول می زنم وپانسمان عوض می کنم چون مریض رو مثل خانواده خودم میدونم.ولی وای بر ما که در هر صنف میتونیم مغرور ودزد بشیم .افسوس بزگتر اینکه رییس جمهور همه ما مردم رو خوب شناخته وبجای اینکه بیاد بگه چرا مردم نمیتونن گوشت و پنیر ومیوه و...بخرن میاد میگه چرا پزشکا پانسمان عوض نمیکنن وما هم میزنیم تو سرو کله هم به جای اینکه از دولت جواب بخواهیم.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر