نمکی سیزدهمین وزیر بهداشت شد
جلسه علنی امروز (دوشنبه، پانزدهم بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست «علی لاریجانی» از ساعت 8 و 8 دقیقه و با حضور 205 تن از نمایندگان آغاز شد. نمایندگان خانه ملت در این جلسه به بررسی برنامه ها و صلاحیت «سعید نمکی» برای تصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اخذ رأی اعتماد پرداختد. رئیس جمهور در جلسه امروز مجلس برای دفاع از وزیر پیشنهادی اش حاضر شد و به سخنرانی پرداخت.
به گزارش «تابناک»؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در صحن علنی مجلس و در خصوص اخذ رأی اعتماد برای دکتر «حسن نمکی» وزیر پیشنهادی بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: همه ما می دانیم، بخش سلامت بهداشت و مسأله رسیدگی به بیماران،هزینه سلامت، پیشگیری از بیماری ها، استقلال در این زمینه و توریسم سلامت چقدر برای ما اهمیت دارد.
پس از روحانی نمایندگان موافق و مخالف نیز نظریات خود را در خصوص برنامه های وزیر پیشنهادی ارائه دادند. محمد حسین فرهنگی و حسین مقصودی نمایندگان تبریز و سبزوار به عنوان مخالف و مهدی فرشادان، علی نوبخت، علیرضا سلیمی و ساداتی نژاد نمایندگان سنندج، تهران، محلات و کاشان به عنوان موافق وزیر صحبت کردند. در نهایت نیز نمکی به دفاع از برنامه های خود پرداخت.
نمایندگان مجلس سرانجام پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان و برنامههای وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان با ۲۲۹ رأی موافق و ۲۵ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۵۹ نماینده حاضر به سعید نمکی رأی اعتماد دادند.
ملیاردر کردن 50 هزار پزشک و ریختن بودجه کشور و مالیات مردم به جیب آنها و بالا بردن توقعات کاذب آنها دستاورد بزرگی هست
ما چرا باید مالیات بدیم. چرا مالیات رو از همین پزشکاها و سرمایه دار ها و دلالان که بسیاری از آنها اتفاقا پزشک هم هستند نمیگیرید
چرا تاوان همه چیز در این کشور را باید مردم عادی بدهند


