ته چین؛

طرز تهیه کاری میگو مالای

کد خبر: ۸۷۳۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۳ 29 January 2019
تعداد بازدید : 514

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
چهار حبه سیر کامل
چهار غلاف هل سبز
دو تکه شاخه 3.80 سانتی‌متری دارچین
یک عدد پیاز
یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری زنجبیل خمیر و له شده
یک و یک چهارم قاشق چای‌خوری سیر خمیر و له شده
نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه آسیاب شده
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کاین
نصف پیمانه گوجه
نصف پیمانه آب
یک پیمانه شیر نارگیل
چهارصد و پنجاه گرم میگو ببری پوست کنده و رگ گیری شده
یک چهارم قاشق چای‌خوری دانه‌ها هل
سه حبه کامل
سه تکه چوب دارچین 2.5 سانتی‌متری
یک قاشق چای‌خوری روغن حیوانی

بازدید 5721
خورش کاری یا کاری یک واژه مادر برای اشاره به ‌شماری از خوراک هاست که منشأ آنها در آشپزی شبه قاره هند است. ویژگی مشترک میان این غذاها استفاده از ترکیبی پیچیده از ادویه جات، ترشی جات و گیاهان است که معمولاً مخلوطی از زردچوبه، زیره سبز، زنجبیل تازه یا خشک شده و فلفل تند است. استفاده . در این ویدیو دستور پخت کاری میگو مالای که یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذ‌ترین کاری هاست را فراخواهید گرفت.
اشتراک گذاری