ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تکلیف بازنشستگان هیات‌های ورزشی تعیین می‌شود

کد خبر: ۸۷۱۹۱۸
| |
3383 بازدید

معاون حقوقی مجلس و هماهنگی امور استانهای وزارت ورزش و جوانان گفت:‌ مجلس تکلیف روسای هیات‌های ورزشی بازنشسته را هفته آینده مشخص می‌کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، امیررضا خادم در پاسخ به این سوال که آیا روسای هیات‌های ورزشی استانها مشمول قانون منع به کارگیری بازنشستگان می‌شوند یا خیر؟ اظهار کرد: اگر روسای هیات‌های ورزشی که مشمول قانون بازنشستگی هستند از بودجه عمومی دولت استفاده کنند مثل سمن‌ها محسوب می‌شوند و بحث بازنشستگی اعمال نمی‌شود، اما اگر بودجه عمومی دولت باشد، اعمال می‌شود. بنابراین چون در این زمینه ابهاماتی وجود داشت تصمیم بر این شد که دوباره رایزنی با حقوقی مجلس داشته باشیم تا این مساله شفاف‌سازی شود.

وی در پایان گفت: تصور می‌کنم مجلس هفته آینده نظر قطعی خود را در خصوص بکارگیری و یا منع بکارگیری روسای هیات‌های ورزشی بازنشسته را به طور شفاف اعلام کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار