ته چین؛

دستور پخت رولاد ماهی

کد خبر: ۸۶۹۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹ 15 January 2019
تعداد بازدید : 90

مواد لازم:
صد و ده گرم ماهی
1.6 کیلو آب (اختیاری)
160 گرم نمک (اختیاری)
80 گرم نمک رولاد (اختیاری)

 

بازدید 2123
رولاد یک کلمه فرانسوی به معنی رول کردن می‌باشد. رولاد (رول) ماهی تکنیکی جذاب و زیبا برای پخت ماهی است به وسیله گذاشتن دو تکه ماهی روی هم و تند بسته بندی کردن آن‌ها به وسیله ورقه پلاستیکی مانند سوسیس و سپس پخت آن است. دستور پخت این غذا را در این ویدیو فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری