ته چین؛

طرز تهیه شیرینی دانمارکی دارچینی حلزونی

کد خبر: ۸۶۳۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶ 25 December 2018
تعداد بازدید : 6789

مواد لازم:
یک پیمانه شیر گرم
پنجاه و چهار گرم مخمر کیک (یا مخمر خشک فعال)
شش و نصفی قاشق غذاخوری کره نرم شده
دو عدد تخم‌مرغ
نصف قاشق چای‌خوری هل
دو قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
سه و نیم پیمانه آرد
دو سوم پیمانه کره
یک دوم پیمانه شکر
دو قاشق غذاخوری دارچین

 

بازدید 18647
همانگونه که از اسم این شیرینی برمی‌آید خواستگاه آن دانمارک است. این شیرینی طعم دارچین تند و دلنشینی دارد و ظاهری حلزونی شکل. این‌ شیرینی‌ها پس از یک وعده غذایی به عنوان دسر یا درکنار قهوه یا چای در عصر یک روز گزینه‌ای ایده آل دارد.
اشتراک گذاری