ته‌چین؛

طرز تهیه نوشیدنی لسی انبه

کد خبر: ۸۵۶۶۵۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۱ 03 December 2018
تعداد بازدید : 756
بازدید 6362
لسی نوشیدنی سرد هندی است که از ترکیب ماست و شیر و خامه و ادویه‌جات به همراه میوه‌های مختلف سرو می‌شود و طعم فوق العاده‌ای نیز دارد. از این نوشیدنی هندی در کنار غذاهای تند هندی استفاده می‌شود تا تندی غذا با آشامیدن آن فروکش کند. طرز تهیه لسی انبه را در این ویدیو فرا بگیرید. مواد لازم : یک و نصفی پیمانه انبه سرد یک و نصفی پیمانه دهی (ماست) نصف پیمانه شیر دو قاشق غذاخوری خامه تازه دو قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق چای‌خوری پودر هل
اشتراک گذاری