ته چین؛

دستور پخت مرغ فرانسوی

کد خبر: ۸۵۲۶۰۷
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰ 19 November 2018
تعداد بازدید : 2936

مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ
یک عدد لیمو
یک پیمانه آرد
پودر سیر به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
6 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان
2 قاشق غذاخوری کره
410 گرم آب مرغ
6 قطعه لیموی بریده شده
2 شاخه جعفری تازه برای تزئین

بازدید 14370
مرغ فرانسوی غذای بسیار محبوبی نه تنها در فرانسه بلکه در اقصی نقاط جهان است.این غذا مزه ترش و تند خاصی دارد که بخاطر وجود آب لیمو در نحوه طبخ آن است. در این ویدیو دستور پخت این غذای لذیذ را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط