ته چین؛

طرز تهیه سالاد راسته گوسفند

کد خبر: ۸۵۱۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰ 15 November 2018
تعداد بازدید : 1407
بازدید 4518
۲
سالاد راسته گوسفند یکی از سالادهای مقوی است که از کالری بالایی برخوردار است. طرز تهیه این سالاد نسبتاً گرانقیمت را که ماده اصلی آن راسته گوسفند و طعم دهنده اصلی آن سرکه بالزامیک است را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
مردم نون گیر نمیارن بخورن شما سالاد ... آموزش میدین!!!!
با این اوضاع اقتصادی لطفا طرز تهیه سالاد علف و برگهای پاییزی رو بدین. راسته گوسفند ؟؟. نفستون از کجا میاد.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟