ته چین؛

طرز تهیه چنجه ران گوسفند

کد خبر: ۸۵۰۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۳ 12 November 2018
تعداد بازدید : 10922
بازدید 20233
۳
«چنجه ران گوسفند» یکی از غذاهای رشتی که به چنجه رشتی نیز مشهور است. روش نرم کردنِ گوشت ران گوسفند با کیوی و همچنین طرز تهیه این کباب خوش طعم را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ابله اين چه دستور غذايى است كه در اين روزها مى نويسى ؟ بايد دستور غذايى بنويسى كه
بشود با آب درست كرد
اگر تحت مدیریت مسوولین توانستیم گوشت گوسفندی بخریم خودمان خوب بلدیم چی درست کنیم
ان شاء الله همه بتونند بخورند