ته چین؛

روش خرد کردن دل

کد خبر: ۸۴۹۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ 06 November 2018
تعداد بازدید : 10792
بازدید 20661
۱
«دل» یا همان قلب گوسفند و گاو، یکی از اجزای این چهارپایان‌ است که در قالب‌های مختلف به ویژه به صورت کبابی عرضه می‌شود. جواد جوادی روش خرد کردن این غذا را آموزش داده که در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سلام. متشکرم. خدا خیرتون بده