بازدید 63115
۶

پخت نان تموشی در جزیره هرمز

کد خبر: ۸۴۸۵۵۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹ 03 November 2018

پخت نان تموشی در زمان های قدیم در هرمزگان و جزیره هرمز رایج بوده و اغلب از آرد گندم مرغوب تهیه و تولید می شود و زنان این جزیره در کنار سایر فعالیت های روزانه خود اقدام به پخت این نوع نان سنتی می کنند.

به گزارش ایرنا، با وجود صنعتی شدن تولید نان، تهیه نان سنتی تموشی به شیوه سنتی و بومی در برخی از نقاط استان هرمزگان همچنان صورت می گیرد.

برای پختن این نان، ابتدا خوب تابه را داغ می کنند و بعد آرد را با آب مخلوط کرده و تکه ای از خمیر درست شده را با دست برمی دارند و لایه نازکی روی تابه پهن می کنند. روی نان تخم مرغ، سوراغ و مهیاوه می ریزند و گاهی نیز با پنیر تزیین می کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۶
شبیه نان تموجان شمال است
به به
این نان در منطقه وسیعی ازجنوب فارس لارستان و خودمونی به نام لیتک نامیده می شود
صد درصد خوشمزه است
این نوع نان در بیشتر مناطق جنوب کشور پخته میشه و وجه مشترک همه‌ی اونها، اون مایع قهوه ای رنگ هست که بهش «مَهویه» میگن که از یک نوع ماهی ریز و خشک به همراه خردل و نمک تهیه میشه.
ایران بینهایت جاذبه گردشگری دارد
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل