ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بی برقی ۱۱۰ هزاز خانه در فرانسه درپی بارش برف

کد خبر: ۸۴۷۶۰۵
| |
4550 بازدید

پنج استان فرانسه در وضعیت نارنجی (درجه سه از چهار درجه خطرناک آب و هوایی) قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فرانس 24، بعد از بارش برف سنگین در فرانسه دست کم هنوز 110 هزار خانه در این کشور از برق محرومند. پنج استان فرانسه در وضعیت نارنجی (درجه سه از چهار درجه خطرناک آب و هوایی) قرار دارند.

خبرنگار فرانس 24 با پخش تصاویری از جاده سراسری شماره 88 در جنوب سنت اتین گزارش داد: ما بر فراز جاده سراسری شماره 88 قرار داریم. کیلومترهای متمادی در این جاده، کامیون ها و خودروهای سبک گرفتار در برف مشاهده می شود. در جاده های لوار و اوت لوار بیش از دو هزار خودروی گرفتار در برف مشاهده می شود و برخی از سرنشینان شب را در خودروهایشان سپری کرده اند.

اندکی دورتر پل هوایی یخ زده ای مشاهده می شود. برف روب هایی مشغول کارند اما تلاش آنها به دلیل حضور ده ها خودروی یخ زده روی پل نتیجه محسوسی ندارد. رشته کوه های مرکزی زیر برف قرار دارند. در دهکده پرتویی با ارتفاع هزار متر از سطح دریا، ظرف چند ساعت پانزده سانتی متر برف باریده است. امروز دسترسی به شصت کیلومتر از جاده سراسری شماره 88 ممنوع اعلام شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار