صفحه خبر لوگوبالا تابناک

الجعفری: هدف آشوبگران تخریب روابط ایران و عراق

کد خبر: ۸۳۲۴۵۸
| |
3911 بازدید

وزیر خارجه عراق هدف آشوبگران از حمله به کنسولگری ایران در بصره عراق را تخریب روابط دوستانه دو کشور خواند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «ابراهیم الجعفری» وزیر خارجه عراق اعلام کرد که هدف اصلی آشوبگران در حمله به کنسولگری ایران تخریب روابط دوستانه دو ملت ایران و عراق است.

وزیر خارجه عراق در پیام به ملت ایران گفت: شما همواره مورد احترام و تقدیر ملت‌های جهان از جمله ملت عراق هستید.

وی افزود: آشوب گران از سوی یک عده ناشناس هدایت می‌شوند تا هم وجهه عراق را تخریب کنند و هم روابط دوستانه ایران و عراق را تخریب کنند و ما به دنبال عاملان آن هستیم.

افراد ناشناس روز جمعه گذشته به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در استان بصره واقع در جنوب عراق حمله کردند.

فیلم‌ها و تصاویری که در این رسانه‌ها منتشر شد، نشان می‌أهد که عده‌ای که غالبا نقاب به صورت داشتند، بدون هرگونه مانعی و بدون اینکه نیروی امنیتی مانع نزدیک شدن آنها به کنسولگری ایران شود، به آن حمله‌ور شده و آن را به آتش کشیدند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان