صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

جزئیات جدید از پرونده مسئولان مدرسه معین

کد خبر: ۸۱۲۰۰۵
| |
6739 بازدید

تعدادی از مسئولان مدرسه معین و آموزش‌وپرورش در جریان رسیدگی به پرونده آزار و اذیت تعدادی از دانش‌آموزان این مدرسه به دادسرا احضار شدند.

به گزارش تسنیم، سرپرست دادسرای ارشاد درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده مدرسه معین در این دادسرا اظهار کرد: رسیدگی به این پرونده هنوز تمام نشده است و تحقیق درباره افرادی غیر از ناظم مدرسه (متهم پرونده) که در نظارت‌های خود کوتاهی کرده‌اند، ادامه دارد.

وی ادامه داد: در همین زمینه تعدادی از مسئولان مدرسه معین و آموزش‌وپرورش با عنوان «متهم» و «مطلع» به دادسرا احضار شده‌اند.

حجت‌الاسلام منصوری پیش از این اتهام اصلی متهم پرونده مزبور را، تشویق به فساد و کودک‌آزاری اعلام کرده بود.

سرپرست دادسرای ارشاد همچنین تعداد شاکیان این پرونده را 8 نفر اعلام کرد و افزود: البته تعدادی از خانواده‌ها به‌رغم شکایت در مرجع انتظامی، شکایت خود را در مرجع قضایی پیگیری نکردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار