ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتای بدون گلوتن

کد خبر: ۸۱۰۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۲ 24 June 2018
تعداد بازدید : 895

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری شیر
دو و نیم قاشق چایخوری ژلاتین
دو پیمانه خامه پر چرب
یک چهارم پیمانه شکر
یک پیمانه تکه‌های شکلات تلخ
یک قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم پیمانه بلوبری
یک قاشق چایخوری شکر
نصف قاشق چایخوری آب لیمو

بازدید 5202
پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی است که با خامه و ژلاتین در داخل قالب تهیه می شود. در این دستور گلوتن که پروتئینی در گندم و جو است استفاده نمی شود تا غذایی مناسب افرادی که به این ماده حساسیت دارند تهیه شود.
اشتراک گذاری