ته چین؛

دستور پخت برگر هالومی

کد خبر: ۸۰۷۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰ 12 June 2018
تعداد بازدید : 545

مواد لازم:
۱۲۰ گرم پنیر هالومی
نصف فلفل دلمه‌ای قرمز
یک عدد گوجه فرنگی بزرگ
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
فلفل و نمک به مقدار کافی
دو تکه نان با دانه‌های خوراکی
دو قاشق غذاخوری پنیر خامه‌ای
یک قاشق چایخوری سس خردل دیژون ترب کوهی

بازدید 7598
هالومی پنیری محبوب در کشورهای اطراف دریای مدیترانه مانند یونان، قبرس و ترکیه است. این پنیر ترکیبی از شیر بز و گوسفند و در برخی موارد شیر گاو است. در این دستور پخت برگر به جای گوشت از تکه‌های ضخیم این پنیر برای پر کردن بین قطعات نان استفاده می شود.
اشتراک گذاری