ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ اگ رول

کد خبر: ۸۰۴۸۲۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۰ 02 June 2018
تعداد بازدید : 1234

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری پیازچه
دو قاشق غذاخوری فلفل دلمه‌ای
دو فلفل هالاپینوی بزرگ
نصف قاشق غذاخوری جعفری تازه
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
نصف سینه مرغ
یک سوم پیمانه دانه ذرت
یک سوم پيمانه لوبياي سياه
دو قاشق غذاخوری اسفناج
نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
نصف قاشق غذاخوری زیره
یک سوم قاشق چایخوری نمک
مقدار کمی فلفل کاین
سه چهارم پیمانه پنیر مونتری جک
پنج عدد نان تورتیلا

بازدید 13959
در این دستور غذا طرز تهیه اگ رول که ساندویچی رول شده در نان نازک و سرخ شده در روغن و مخصوص مناطق جنوب غربی آمریکا است آموزش داده می‌شود. مواد بکار رفته در آن تندی شناخته شده در این منطقه را داراست که مختص غذا‌های مکزیکی است.
اشتراک گذاری