ته چین؛

طرز تهیه خوراک گوشت

کد خبر: ۸۰۱۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۱ 23 May 2018
تعداد بازدید : 4048

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری روغن گیاهی
یک پیاز
یک کیلوگرم گوشت خوراک
دو پیمانه آب
یک چهارم پیمانه سس سویا
یک چهارم پیمانه سس ووسترشر
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
سه چهارم یک بسته 30 گرمی آب گوشت خشک شده
یک پیمانه آب

بازدید 14751
در این دستور پخت خوراک گوشت که مناسب سرو در کنار انواع سبزیجات و ماکارونی است، آموزش داده می شود.
اشتراک گذاری